EUR: 325,05 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb IV.kerület

Horgászok és szakácsok, ide!

gulyás

Az idei feladat a gulyás

Ismét horgász- és főzőversenyt rendez az önkormányzat május 7-én, szombaton reggel 6 órától a csömöri horgásztónál. Baráti társaságok, családok jelentkezését várják, de egyénileg is lehet indulni. Fontos, hogy csak újpesti lakosok nevezését fogadják el. A szakácsok most gulyásfőzésben mérhetik össze tudásukat.

horgász

A pecások is készüljenek!

A nevezés helye: Újpesti Városháza, István út 14. I. emelet 50., főpénztár. A nevezési díj: 3000 forint fejenként. Befizetési időpontok: hétfőn 14–17, szerdán 10–13 és 14–16, pénteken 9–12 óra között. Jelentkezési határidő: április 30.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.