EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb IV.kerület

Horgászok és szakácsok, ide!

gulyás

Az idei feladat a gulyás

Ismét horgász- és főzőversenyt rendez az önkormányzat május 7-én, szombaton reggel 6 órától a csömöri horgásztónál. Baráti társaságok, családok jelentkezését várják, de egyénileg is lehet indulni. Fontos, hogy csak újpesti lakosok nevezését fogadják el. A szakácsok most gulyásfőzésben mérhetik össze tudásukat.

horgász

A pecások is készüljenek!

A nevezés helye: Újpesti Városháza, István út 14. I. emelet 50., főpénztár. A nevezési díj: 3000 forint fejenként. Befizetési időpontok: hétfőn 14–17, szerdán 10–13 és 14–16, pénteken 9–12 óra között. Jelentkezési határidő: április 30.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.