EUR: 310,34 Ft
CHF: 288,85 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Program

Időutazás magyar módra – Hurok

Vitathatatlan tény, hogy az utóbbi években újra fellendült a hazai filmgyártás. Megdöbbentő sleeper sikerek ( Liza a rókatündér, VAN) mellett a világ legrangosabb filmes díjait begyűjtő alkotások (Saul fia, Fehér Isten) mellett továbbra is vannak teret kapnak az olyan rendezők, akik ki mernek próbálni valami újat. Közéjük tartozik Madarász Isti, aki az első magyar időutazós thrillert készítette el. Ádám (Száraz Dénes) illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával (Martinovics Dorina) lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.  Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. A film a csavaros története mellett elsőrangú, hollywoodi látványt ígér a nézőinek és persze lélegzetelállító akciójeleneteket.

110

forrás: forumhungary.hu

Tudta-e?

– A film költségvetése 280 millió forint volt.

– A film egyik zenei felelőse Lucio Godoy argentin zeneszerző, aki olyan világsíkerekű filmeknek szerezte már a zenéjét,mint Pedro Almodóvar Mindent anyámról című remekműve vagy a Más világ című thriller Nicole Kidman főszereplésével.

– További fontos szereplői a filmnek: Anger Zsolt, Hegedűs D. Géza és Elek Ferenc.  

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.