EUR: 307,78 Ft
CHF: 281,92 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Program

Időutazás magyar módra – Hurok

Vitathatatlan tény, hogy az utóbbi években újra fellendült a hazai filmgyártás. Megdöbbentő sleeper sikerek ( Liza a rókatündér, VAN) mellett a világ legrangosabb filmes díjait begyűjtő alkotások (Saul fia, Fehér Isten) mellett továbbra is vannak teret kapnak az olyan rendezők, akik ki mernek próbálni valami újat. Közéjük tartozik Madarász Isti, aki az első magyar időutazós thrillert készítette el. Ádám (Száraz Dénes) illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával (Martinovics Dorina) lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.  Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. A film a csavaros története mellett elsőrangú, hollywoodi látványt ígér a nézőinek és persze lélegzetelállító akciójeleneteket.

110

forrás: forumhungary.hu

Tudta-e?

– A film költségvetése 280 millió forint volt.

– A film egyik zenei felelőse Lucio Godoy argentin zeneszerző, aki olyan világsíkerekű filmeknek szerezte már a zenéjét,mint Pedro Almodóvar Mindent anyámról című remekműve vagy a Más világ című thriller Nicole Kidman főszereplésével.

– További fontos szereplői a filmnek: Anger Zsolt, Hegedűs D. Géza és Elek Ferenc.  

Kapcsolódó Cikkek

 • Punnany Massif

  Punnany Massif

  Brutális koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Punnany Massif.

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.