EUR: 309,38 Ft
CHF: 285,81 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Időutazás magyar módra – Hurok

Vitathatatlan tény, hogy az utóbbi években újra fellendült a hazai filmgyártás. Megdöbbentő sleeper sikerek ( Liza a rókatündér, VAN) mellett a világ legrangosabb filmes díjait begyűjtő alkotások (Saul fia, Fehér Isten) mellett továbbra is vannak teret kapnak az olyan rendezők, akik ki mernek próbálni valami újat. Közéjük tartozik Madarász Isti, aki az első magyar időutazós thrillert készítette el. Ádám (Száraz Dénes) illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával (Martinovics Dorina) lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.  Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. A film a csavaros története mellett elsőrangú, hollywoodi látványt ígér a nézőinek és persze lélegzetelállító akciójeleneteket.

110

forrás: forumhungary.hu

Tudta-e?

– A film költségvetése 280 millió forint volt.

– A film egyik zenei felelőse Lucio Godoy argentin zeneszerző, aki olyan világsíkerekű filmeknek szerezte már a zenéjét,mint Pedro Almodóvar Mindent anyámról című remekműve vagy a Más világ című thriller Nicole Kidman főszereplésével.

– További fontos szereplői a filmnek: Anger Zsolt, Hegedűs D. Géza és Elek Ferenc.  

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.