2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb

Így lehet Ötöslottó számhúzó!

otosSzeretne jelentkezni számhúzónak? Csak annyit kell tennie, hogy Ötöslottót vásárol egy szelvényen legalább 900 forintért (amelybe a Joker értéke nem számít bele) és pályázik! Jelentkezni a játékba küldés hetén (szombaton) 24:00 óráig a Szerencsejáték Zrt. internetes oldalán található pályázati űrlapon, vagy telefonon a 0640414414-es helyi tarifával hívható kék számon lehet.  Az adott játékkal csak egyszer lehet pályázni. Viszont ha öthetes játékot legalább 4500 forint értékben játszik, játéka érvényessége alatt hetente pályázhat. A kisorsolt és a stúdióban megjelent pályázók közül a számhúzó-jelöltek nyereménye 30.000 forint, amelynek átadása a számsorsolás helyszínén készpénzben történik. A számhúzó nyereménye pedig 1.000.000 forint, amelynek kifizetése banki átutalással történik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.