EUR: 310,81 Ft
CHF: 259,45 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XVI.kerület

Itt tudják, mi kell a gyerekeknek!

Hermina úti játszótér 16. kerület Csömöri út ( Fotó: Sáfár Tibor)

Vidám színek, klassz játékok
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ismét portyázni indult a Lokál tesztkommandója. A frissen átadott Hermina játszóparkot vettük górcső alá − felnőtt szemmel. A mini kalandpark komplex élményt nyújt a gyerekeknek és a gyerek lelkű felnőtteknek is.

A játszópark előtt egy tágas, jól kialakított parkoló fogadja a családokat, és a babakocsisoknak sem kell megijedniük: valamennyi játszóeszközt meg lehet közelíteni úgy, hogy ha a nagyobb gyermek előreszalad, a kicsivel nem kell buckákon és hepehupákon keresztül száguldani utána, kényelmesen lehet tolni az aszfaltozott járdán a babakocsit.


A közösségi park bejáratán tábla jelzi a fontosabb telefonszámokat, a mentők, tűzoltók, rendőrség és segélykérő mellett azt is megtudhatjuk, hogy mely számon lehet bejelenteni a sérült, balesetveszélyessé vált eszközöket. A pihenőpadokkal, ivókúttal, piknikező területtel, valamint sporteszközökkel és pingpongasztallal kialakított területen túl egy biciklis krosszpálya is épül. Külön öröm, hogy valamennyi játék nemcsak környezetbarát és biztonságos, hanem láthatóan a külső enteriőr is gondos tervezés eredménye.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.