EUR: 310,49 Ft
CHF: 259,08 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XIII.kerület

Jelentkezzen az Angyalföldi srácok közé!

A Brand Színház és a Kazán István Kamaraszínház Angyalföldi srácok 56 címmel idén ősszel tervezi bemutatni
azt a zenés drámát, amelyhez castingot hirdetnek az alkotók. Ehhez énekelni tudó fiatal színészek, színésznők vagy színészet iránt érdeklődők jelentkezését várják. Mint a Lokál előzetesen megtudta, Baranyecz János írásából készült a zenés dráma, amely az angyalföldi 56-os fiatalokat bemutató történet lesz és megtörtént eseményeket dolgoz fel.
A történet a névtelen 56-os angyalföldi fiatalokról szól, akikről soha senki nem emlékezett meg. Szól az akkori barátságokról, árulásról, szerelmekről, bátorságról, megtorlásról és az elfelejtett „Angyalföldi srácokról”.

Kriszt László rendező lapunknak elmondta, a castingon nem a konkrét tudást, hanem a készséget, az affinitást fogják nézni. Jelentkezni a kazanistvankamaraszinhaz@gmail.com e-mail-címen lehet. Lapunk pedig továbbra is beszámol a zenés darab próbáiról, no és persze a bemutatóról.


Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.