EUR: 307,10 Ft
CHF: 282,13 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIII.kerület

Jelentkezzen az Angyalföldi srácok közé!

A Brand Színház és a Kazán István Kamaraszínház Angyalföldi srácok 56 címmel idén ősszel tervezi bemutatni
azt a zenés drámát, amelyhez castingot hirdetnek az alkotók. Ehhez énekelni tudó fiatal színészek, színésznők vagy színészet iránt érdeklődők jelentkezését várják. Mint a Lokál előzetesen megtudta, Baranyecz János írásából készült a zenés dráma, amely az angyalföldi 56-os fiatalokat bemutató történet lesz és megtörtént eseményeket dolgoz fel.
A történet a névtelen 56-os angyalföldi fiatalokról szól, akikről soha senki nem emlékezett meg. Szól az akkori barátságokról, árulásról, szerelmekről, bátorságról, megtorlásról és az elfelejtett „Angyalföldi srácokról”.

Kriszt László rendező lapunknak elmondta, a castingon nem a konkrét tudást, hanem a készséget, az affinitást fogják nézni. Jelentkezni a kazanistvankamaraszinhaz@gmail.com e-mail-címen lehet. Lapunk pedig továbbra is beszámol a zenés darab próbáiról, no és persze a bemutatóról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.