2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XXII.kerület

Kastélyparkban ünneplik a Földet és a virágokat

A Föld napjához kapcsolódóan Virágünnepet tartanak április 23–24 én a nagytétényi kastély parkjában. Az eseményre várják a helyi virágosok, virágkötők, kertészetek, virághoz-kertészkedéshez kapcsolódó kiegészítőket árusító kézművesek, kereskedők jelentkezését is. Aki nem csupán látogatóként venne részt a kétnapos ünnepen, az Juhász Károlytól, a Nagytétényi Kastélymúzeum igazgatójától kaphat tájékoztatást a juhasz.karoly@imm.hu címen vagy a 06-20-575-2285-ös telefonszámon. A Virágünnep kézműves foglalkozással, virágkötéssel kiegészülve nyújt kellemes kikapcsolódást az egész család számára.

Fotó: tourinform.hu

A virágokból csokrokat is készíthetünk

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.