EUR: 308,44 Ft
CHF: 287,98 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XXII.kerület

Kastélyparkban ünneplik a Földet és a virágokat

A Föld napjához kapcsolódóan Virágünnepet tartanak április 23–24 én a nagytétényi kastély parkjában. Az eseményre várják a helyi virágosok, virágkötők, kertészetek, virághoz-kertészkedéshez kapcsolódó kiegészítőket árusító kézművesek, kereskedők jelentkezését is. Aki nem csupán látogatóként venne részt a kétnapos ünnepen, az Juhász Károlytól, a Nagytétényi Kastélymúzeum igazgatójától kaphat tájékoztatást a juhasz.karoly@imm.hu címen vagy a 06-20-575-2285-ös telefonszámon. A Virágünnep kézműves foglalkozással, virágkötéssel kiegészülve nyújt kellemes kikapcsolódást az egész család számára.

Fotó: tourinform.hu

A virágokból csokrokat is készíthetünk

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.