EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XV.kerület

Ki írt verset a rozsomákról?

rozsomákIdén is meghirdeti az irodalmi totót a Pestújhelyi Közösségi Ház. A totószelvényeket a www.csokonaiksk.hu oldalról lehet letölteni.

Külön feladatsort kapnak a gyerekek −  például a többi között azt kell eltalálniuk, ki írt verset a rozsomákról −, de a felnőttek is kétféle totóból választhatnak, mert van egy egyszerűbb és egy ínyenceknek való kérdésekből álló is.

A totó eredményhirdetése április 8-án, Jánoska László este 6 órakor kezdődő, Mondd, szereted az állatokat? című fotókiállításán lesz, ahol a szerencsés nyertesek könyveket, cd-ket és színházjegyeket kapnak. A megfejtéseket személyesen a kultúrházban vagy e-mailen a neditnek@gmail.com címen (az e-mail tárgyába be kell írni: Irodalmi totó) várják április 5-ig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.