EUR: 308,35 Ft
CHF: 267,37 Ft
2017. szeptember 19., kedd
Vilhelmina

Budapest

Kilenc villamosvonalon lesznek korlátozások a héten Budapesten

Kilenc budapesti villamosvonalon kell korlátozásokra számítani a héten felújítási munkák miatt – derül ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatinformációs rendszeréből.

Hétfő este 8 órakor a 3-as, a 28A és a 62A vonalán lép életbe forgalmi változás karbantartási munkák miatt. Péntekig esténként 8 órától üzemzárásig a 3-as villamos a Mexikói út és Kőbánya-alsó, a 28A az Új köztemető és Kőbánya-alsó, a 62A pedig Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya-alsó vasútállomás között nem szállít utasokat.

Nem közlekednek a csütörtöki üzemzárásig este 9 óra után a Széll Kálmán téri villamosalagút festése miatt a 17-es, az 56A, az 59A és a 61-es villamosok. A 17-es, az 56A és 61-es járatok a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér, az 59A pedig a Márton Áron tér és a Széll Kálmán tér között nem jár.

Szerdától vasárnapig este 8 órától a 2-es villamosok forgalmában is fennakadás lesz, a szerelvények a Jászai Mari térről csak a Fővám térig közlekednek vágányfelújítás miatt.

A 42-es villamos továbbra sem közlekedik felújítás miatt, az 1-es villamos viszont a korábban jelzettől eltérően a teljes útvonalán jár szombaton és vasárnap.

A kimaradó szakaszokon a BKK pótlóbuszokat biztosít.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.