EUR: 307,59 Ft
CHF: 282,50 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Budapest

Kilenc villamosvonalon lesznek korlátozások a héten Budapesten

Kilenc budapesti villamosvonalon kell korlátozásokra számítani a héten felújítási munkák miatt – derül ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatinformációs rendszeréből.

Hétfő este 8 órakor a 3-as, a 28A és a 62A vonalán lép életbe forgalmi változás karbantartási munkák miatt. Péntekig esténként 8 órától üzemzárásig a 3-as villamos a Mexikói út és Kőbánya-alsó, a 28A az Új köztemető és Kőbánya-alsó, a 62A pedig Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya-alsó vasútállomás között nem szállít utasokat.

Nem közlekednek a csütörtöki üzemzárásig este 9 óra után a Széll Kálmán téri villamosalagút festése miatt a 17-es, az 56A, az 59A és a 61-es villamosok. A 17-es, az 56A és 61-es járatok a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér, az 59A pedig a Márton Áron tér és a Széll Kálmán tér között nem jár.

Szerdától vasárnapig este 8 órától a 2-es villamosok forgalmában is fennakadás lesz, a szerelvények a Jászai Mari térről csak a Fővám térig közlekednek vágányfelújítás miatt.

A 42-es villamos továbbra sem közlekedik felújítás miatt, az 1-es villamos viszont a korábban jelzettől eltérően a teljes útvonalán jár szombaton és vasárnap.

A kimaradó szakaszokon a BKK pótlóbuszokat biztosít.

Kapcsolódó Cikkek

 • Levegő ingyen

  Levegő ingyen

  Egy újabb gesztus a bringásoknak: a fővárosi önkormányzat Budapest tíz pontjára helyezett ki olyan pumpákat, amelyeket a két keréken közlekedők ingyen használhatnak.

 • Nyitrai Zsolt: Megvédjük a hazánkat

  Nyitrai Zsolt: Megvédjük a hazánkat

  Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának nevezte a mostanit Nyitrai Zsolt az Álljunk ki Magyarországért! elnevezésű kampány keretében Józsefvárosban tartott lakossági fórumon.

 • Továbbra is előzetesben

  Továbbra is előzetesben

  Három hónappal meghosszabbította a bíróság a 2016. szeptember 24-ei Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjének előzetes letartóztatását.