EUR: 304,72 Ft
CHF: 272,93 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb XVIII.kerület

Könnyed ejtőzés a tó partján

Nyolc paddal vették körbe az Erőmű-, közismertebb nevén a Büdi-tavat. A Lakatos lakótelep melletti terület szépítését tavaly kezdték meg. A két kis tó közül a nyugati rehabilitációja zajlik, hogy egyszer igazi ékköve legyen az itt élőknek. A tervek szerint futópályát, játszóteret, sütögetésre alkalmas terepet rendeznek majd be a munkálatok előrehaladtával. Központi szerepet tölthet be a tó és környezete, itt lehet ugyanis lerövidíteni az utat a vasútállomás és a lakótelep között. Ezek egyik lépése a modern padok kihelyezése volt március utolsó napján.

Büdi tó, kültéri pad ünnepélyes átadása (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.