EUR: 307,83 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVIII.kerület

Könnyed ejtőzés a tó partján

Nyolc paddal vették körbe az Erőmű-, közismertebb nevén a Büdi-tavat. A Lakatos lakótelep melletti terület szépítését tavaly kezdték meg. A két kis tó közül a nyugati rehabilitációja zajlik, hogy egyszer igazi ékköve legyen az itt élőknek. A tervek szerint futópályát, játszóteret, sütögetésre alkalmas terepet rendeznek majd be a munkálatok előrehaladtával. Központi szerepet tölthet be a tó és környezete, itt lehet ugyanis lerövidíteni az utat a vasútállomás és a lakótelep között. Ezek egyik lépése a modern padok kihelyezése volt március utolsó napján.

Büdi tó, kültéri pad ünnepélyes átadása (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.