EUR: 309,68 Ft
CHF: 267,03 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Kozso üzent Kulkának: János, meg tudod csinálni!

Az egész ország azért imádkozik, hogy Kulka János jobban legyen. A színművész nemrég stroke-ot kapott és életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Kozso teljesen átérzi a színész helyzetét, hisz két éve ő is új életet kapott. Gyakorlatilag a halál torkából hozták vissza a pécsi orvosok, a stroke után úgynevezett agyi ér-torzképződménnyel műtötték. Kozso a Lokálon keresztül üzent a színésznek.

Kozso csak úgy árasztotta a szeretetet !

Kozso a Lokálon keresztül üzent Kulkának

– Ima, hit, erő. János, meg tudod csinálni! Szükségünk van még rád. Hidd el, én tudom, miről beszélek. Nekem sikerült, neked is sikerülni fog, mert rengeteg dolgod van még ezen a csodálatos világon. Az érzések, a pillanatok, a gondolatok, itt benned és a lélekben. Veled! Velünk! – fogalmazta meg a tőle megszokott stílusban az énekes.
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet legutóbbi közlése szerint Kulka János az „időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”. Ez lényegében azt jelenti, hogy a műtét sikeres volt és a rajongók reménykedhetnek. Egy lapunk által megkérdezett szakértő szerint minden stroke-os eset más, de az esetek nagy részében combon keresztül végzik a hasonló műtéteket. Ilyenkor egy katétert helyeznek fel, amivel megkeresik a megfelelő eret és kiszívják, kihúzzák a vérrögöt. Úgy tűnik, a műtétnek köszönhetően szerencsére Kulka tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul. Nővére, Janina szabadságot vett ki, hogy mindennap meglátogathassa. Ez óriási erőt adhat a művésznek a felépüléshez. Az azonban várható, hogy minimum fél évig még biztosan nem lesz színpadon.

Budapest, 2012. február 1. Kulka János Náthán szerepében játszik Ulrich Hub: Náthán gyermekei című darabjának próbáján 2012. február 1-jén. Az előadást Gigor Attila rendezésében február 4-én mutatják be a Nemzeti Színházban. MTI Fotó: Mohai Balázs

Kulka János 
MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.