EUR: 307,34 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Liptai Claudia: Mindegy, hogy fiú lesz-e vagy lány, a lényeg, hogy egészséges legyen!

Liptai Claudia sugárzik a boldogságtól! A 42 éves színésznő-műsorvezetőnek ugyanis teljesült a legnagyobb vágya, amiről titkon mindig is álmodozott: a hírek szerint ugyanis második gyermekével várandós.

Majka, Liptai Claudia, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Majka, Liptai Claudia, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

− Bár úgy éreztem volna magam 15 éve, mint most! De ez a negyvenes nők életérzése, hogy megérkezik az ember. Már pontosan tudom, mit akarok, hogy akarom, kivel és meddig… szóval mindent. Ildikének, a fodrászomnak néha viccesen mondom is, hogy „fújjál még több lakkot”, hátha akkor úgy maradok. Ez így van a gondolataimmal is. Iszonyúan fontos dolog, hogy tudom, mi mennyit ér, és már nem félek attól, hogy valaki nem szeret vagy nem kellek neki. Minden szorongást elengedtem! − mondta pár hónapja a Lokálnak Claudia. Már akkor lehetett látni, hogy a műsorvezető a sok magánéleti csalódás után végre tényleg révbe ért. Kedvesével, a Pataki cukrászda tulajdonosával, Pataki Ádámmal bárhol jelenjenek is meg, izzik körülöttük a levegő. Szinte tapintható, hogy ez a kapcsolat már az elejétől fogva más, mint a korábbi fellángolások. Most pedig úgy tűnik, hogy a szerelmük beteljesedett, hiszen Claudia babát vár, írta meg a Blikk. A színésznő korábban sem tagadta, hogy örülne, ha Panka lánya kistestvért kapna.

− Bár Panka tervezett baba volt, úgy gondolom, akkor jött, amikor meg akart születni, és remélem, így lesz ez a második babával is. Titokban úgy tervezem, hogy Panka már mindenképpen állni tud majd a kistestvére ágya mellett és meg tudja őt védeni. És hogy fiú vagy lány legyen? Kissé közhelyesnek tűnik, de mindegy, csak egészséges legyen! (…) Kicsi gyerek frissen tart, én ebben reménykedem, úgyhogy a második gyermekemet is meg fogom szülni. Kicsit később, de akkor legalább adok a demográfiának még egy számot (…) Nagyon jó házasságban élni, és egy gyerek is sokat ad az embernek amellett, hogy meg is fiatalít” − mondta Claudia, aki első gyerekével tizenhat órát vajúdott. Nem volt könnyű szülés, de a műsorvezető úgy érezte, minden szenvedéssel töltött pillanat megérte. Valószínűleg most sem lesz ez könnyű, hiszen azóta kilenc év eltelt, a negyven fölötti kismamákra pedig különösen vigyáznak az orvosok.

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Liptai Claudia, Gondolj rám c. film bemutatója a Mom parkban (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldarabolták Sarka Katát!

  Feldarabolták Sarka Katát!

  Egyre merészebb fotókat posztol magáról Sarka Kata, aki most egy egészen különleges játékra invitálja rajongóit.

 • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

 • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.