EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XIX.kerület

Lőrincen hirdetett munkát a Közpark

Százötven állást már betöltöttek a fővárosi kormányhivatal által a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési Házban tartott állásbörzének köszönhetően. A közel háromszázötven ajánlat között a helyi ajánlatok mellett kispesti lehetőségek is felbukkantak.

A Rózsában tartott áprilisi állásbörze jó alkalom volt arra, hogy a munkakeresők a közeli lehetőségek között keressenek kenyérkereseti lehetőséget. Az önkormányzat és a reptér által kínált lehetőségek voltak túlsúlyban, de a húsznál is több standon volt választási lehetőség bőven. Ott volt a kispesti Közpark Nonprofit Kft. is, mely elsősorban fizikai munkára keres embert.

– Közfoglalkoztatás a fő profilunk, ezenkívül néhány állandó munkatársat keresünk a munkások koordinálására. Kertész, takarító, villanyszerelő munkakörbe keresünk embert. A fizetések nem magasak, viszont folyamatos munkaviszonyt kínálunk – adott betekintést a Közpark életébe munkatársuk, Gina.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gina a “szomszédban” keresett munkaerőt a Közpark számára
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

– Nagy a kínálat. Örülök, hogy úgy is foglalkoztatnak embereket, hogy nincs a területen szerzett munkatapasztalatuk, hanem menet közben majd betanítják őket – ezt már az álláskereső Gergő mondta lapunknak. Leginkább emberekkel szeretne kommunikálni, lehet, hogy a közeljövőben recepciósként vagy reptéri munkatársként találkozunk vele, ezek a lehetőségek megfogták.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gergőnek tetszett a kínálat
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Erzsébet pénzügyi és munkaügyi vonalon szeretne elhelyezkedni. Már az első helyen talált olyan lehetőséget, ami elnyerte a tetszését. – Egy nagy hibát követtem csak el, nem hoztam önéletrajzot, ezt javaslom másoknak is, hogy az mindig legyen náluk, ha ilyen helyre mennek.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Erzsébet pénzügyi vonalon keres munkát (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.