EUR: 313,08 Ft
CHF: 261,90 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XV.kerület

Manómasszázs leendő és gyakorló mamiknak

baba_mamaManómasszázs néven babamasszázs-tanfolyam indul a Kozák Téri Közösségi Házban várandós kismamáknak április 23-án 15 órától, illetve 30-án 9.30-tól. A  kurzus alatt megtanulható a babamasszázs elmélete, a legfontosabb technikák, valamint az illóolajok szerepe. Egy játék babán gyakorolva, mondókák és énekek segítségével rögzítik a mozdulatokat a leendő anyukák. Gyakorló szülőknek, kisgyermekkel minden kedden 9.30-tól van foglalkozás, itt már a saját babát masszírozva lehet elsajátítani a fogásokat. Móró Katalin természetgyógyász-reflexológus, babamasszázs-oktató várja a jelentkezőket. A kurzusokra előzetes bejelentkezés szükséges a 410-5536-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.