EUR: 307,38 Ft
CHF: 282,09 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb XV.kerület

Manómasszázs leendő és gyakorló mamiknak

baba_mamaManómasszázs néven babamasszázs-tanfolyam indul a Kozák Téri Közösségi Házban várandós kismamáknak április 23-án 15 órától, illetve 30-án 9.30-tól. A  kurzus alatt megtanulható a babamasszázs elmélete, a legfontosabb technikák, valamint az illóolajok szerepe. Egy játék babán gyakorolva, mondókák és énekek segítségével rögzítik a mozdulatokat a leendő anyukák. Gyakorló szülőknek, kisgyermekkel minden kedden 9.30-tól van foglalkozás, itt már a saját babát masszírozva lehet elsajátítani a fogásokat. Móró Katalin természetgyógyász-reflexológus, babamasszázs-oktató várja a jelentkezőket. A kurzusokra előzetes bejelentkezés szükséges a 410-5536-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.