EUR: 323,67 Ft
CHF: 280,67 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Megfélemlítés és rettegés Pukli gimnáziumában?

A Pukli Ist­ván vezérelte Te­leki Blanka Gim­ná­zi­um­ban a gyerekek meg vannak félemlítve, a tanár-kollégák pedig rettegnek az igazgatótól – írja a Ripost, egy Te­le­ki­ből tá­vozó tanárt idézve.

Szerdán derült ki: felmondott a Teleki Blanka Gimnázium angoltanára, miután nehezményezte Pukli István igazgató március 15-ei felszólalását és agresszív stílusát. 80 szülő nyomban aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy Bereczky Csongort újra alkalmazzák az iskolában. A portál információ szerint Bereczky  és a Teleki igazgatója között egy március 21-ei testületi ülésen alakult ki először nagyon komoly nézeteltérés.

Az angoltanár  a Ripost-nak adott interjújából az is kiderül, hogy a Telekiben a hangulat már februárban rettenetesen feszült volt, Bereczky szerint a tantestület retteg Puklitól, a gyerekek pedig meg vannak félemlítve.

További megdöbbentő részletek a Ripost-on olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.

 • Gulyás: A regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt

  Gulyás: A regionális együttműködés segíti az uniós döntéshozatalt

  A visegrádi négyek (V4) azon regionális együttműködések egyike, amelyek nem mások ellen irányulnak, hanem közös vélemény megfogalmazásával segítik az uniós döntéshozatalt – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar V4-elnökség egyik záróakkordjaként megrendezett pénteki budapesti konferencián.