2017. december 12., kedd
Gabriella

Belföld

Megfélemlítés és rettegés Pukli gimnáziumában?

A Pukli Ist­ván vezérelte Te­leki Blanka Gim­ná­zi­um­ban a gyerekek meg vannak félemlítve, a tanár-kollégák pedig rettegnek az igazgatótól – írja a Ripost, egy Te­le­ki­ből tá­vozó tanárt idézve.

Szerdán derült ki: felmondott a Teleki Blanka Gimnázium angoltanára, miután nehezményezte Pukli István igazgató március 15-ei felszólalását és agresszív stílusát. 80 szülő nyomban aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy Bereczky Csongort újra alkalmazzák az iskolában. A portál információ szerint Bereczky  és a Teleki igazgatója között egy március 21-ei testületi ülésen alakult ki először nagyon komoly nézeteltérés.

Az angoltanár  a Ripost-nak adott interjújából az is kiderül, hogy a Telekiben a hangulat már februárban rettenetesen feszült volt, Bereczky szerint a tantestület retteg Puklitól, a gyerekek pedig meg vannak félemlítve.

További megdöbbentő részletek a Ripost-on olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • 2,8 milliárd forintra pályázhatnak jövőre a civil szervezetek

  2,8 milliárd forintra pályázhatnak jövőre a civil szervezetek

  Péntektől lesznek elérhetőek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) jövő évi pályázati kiírásai, amelyekben összesen 2,8 milliárd forint áll rendelkezésre a civil szervezetek számára – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára egy civil fórumon kedden Nyíregyházán.

 • A kvóták a “Soros-tervbe” illeszkednek

  A kvóták a “Soros-tervbe” illeszkednek

  Az Európai Parlament (EP) határozatában rögzített betelepítési kvóták ellentétesek a magyar nemzeti érdekkel, és abba a “Soros-tervbe” illeszkednek, amely bevándorlók befogadását akarja Magyarországra kényszeríteni – jelentette ki Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Íme a Plus Size Stílusbiblia

  Íme a Plus Size Stílusbiblia

  Bár Kozma Rita neve első hallásra nem tűnik ismertnek, még sokaknak azonnal a teltkarcsúságra gondolnak. Nem véletlenül, hiszen a legtöbben „Plus Size guruként” aposztrofálják, miután szinte ő az egyetlen, aki átfogóan foglalkozik a teltkarcsúak helyzetével.