EUR: 313,00 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XX.kerület

Mentsük meg a Kiserdőt!

A Föld napja alkalmából idén is takarítási akciót szerveznek a pesterzsébeti Kiserdőben, a Vécsey lakótelep mögötti szánkózódomb (Ábrahám Géza utca 142−144.) környezetében április 22-én 9 órától. A kerület kisiskolásai segítségével szeretnék felhívni a figyelmet a környezet és a természet védelmére. Idén szemétszedéssel, gereblyézéssel, ültetéssel, játékos vetélkedőkkel, erdei sétával, íjászattal és az elmaradhatatlan bográcsban főtt gulyáslevessel készülnek a szervezők. A program része a Kiserdő állat- és növényvilágának bemutatása, ennek népszerűsítésére odúkat helyez ki a Pesterzsébeti Szociális Foglalkoztató más természetbarátok segítségével. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat.

(fotó:pesterzsebet.hu)

(fotó:pesterzsebet.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.