EUR: 308,25 Ft
CHF: 282,63 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb

Négyes találatának köszönheti, hogy nem ment tönkre

Sándor 960 ezer forintot nyert az Ötöslottón négyes találatával, ami nem is jöhetett volna jobbkor, hisz a szívműtétje miatt hónapokra kiesett a munkából.

– Már több mint 20 éve lottózom – kezdte Sándor. – Mindig hittem benne, hogy egyszer nyerni fogok. A gyerekeim születésnapjait ikszeltem be a nyertes szelvényen. Nagyon örültem a nyereménynek, de az egy kicsit bosszantott, hogy a következő héten már 2 millió forintot fizetett a négyes. Ettől függetlenül az embernek arra kell gondolnia, hogy mit nyert és nem arra, hogy mit veszített – magyarázta a nyertes férfi, aki a kedvenc zuglói lottózójába ment, miután meglátta, mekkora szerencse érte.

– Ott a terminál azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Vér tódult az arcomba és végre elhittem, hogy tényleg nyertem és a szelvénnyel sincs semmi gond. Kaptam egy papírt a nyereményről és két hét múlva már nálam is volt a pénz. Mindig is vágytam egy szuper tévére és most végre meg tudtam venni. Adtam a pénzből a gyerekeimnek is, de a nagy részét félretettem rosszabb napokra. És milyen jól tettem! Pár hónappal később ugyanis kiderült, hogy komoly szívbetegségem van és minél hamarabb műteni kell. Szerencsére minden rendben ment, de hónapokra kiestem a munkából. Nem tudom mi lett volna, ha nincs ez a kis „aranytartalékom”. És hogy mit tanácsolnék más nyertesnek? Azt, hogy költsék arra a pénzüket, amire szeretnék, mert nem lehet tudni, mit hoz a holnap. Én továbbra is játszom és várom a telitalálatot!

Nyertem!

Óriási szerencse érte? Milliókat nyert? Vagy csak pár ezer forintot, de úgy érezte, hogy Fortuna a kegyeibe fogadta? Írja meg nekünk nyertes sztoriját – akár név nélkül – hogy mások is örülhessenek Önnel! nyertem@lokal.hu

lottó

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.