EUR: 304,72 Ft
CHF: 272,93 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb

Négyes találatának köszönheti, hogy nem ment tönkre

Sándor 960 ezer forintot nyert az Ötöslottón négyes találatával, ami nem is jöhetett volna jobbkor, hisz a szívműtétje miatt hónapokra kiesett a munkából.

– Már több mint 20 éve lottózom – kezdte Sándor. – Mindig hittem benne, hogy egyszer nyerni fogok. A gyerekeim születésnapjait ikszeltem be a nyertes szelvényen. Nagyon örültem a nyereménynek, de az egy kicsit bosszantott, hogy a következő héten már 2 millió forintot fizetett a négyes. Ettől függetlenül az embernek arra kell gondolnia, hogy mit nyert és nem arra, hogy mit veszített – magyarázta a nyertes férfi, aki a kedvenc zuglói lottózójába ment, miután meglátta, mekkora szerencse érte.

– Ott a terminál azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Vér tódult az arcomba és végre elhittem, hogy tényleg nyertem és a szelvénnyel sincs semmi gond. Kaptam egy papírt a nyereményről és két hét múlva már nálam is volt a pénz. Mindig is vágytam egy szuper tévére és most végre meg tudtam venni. Adtam a pénzből a gyerekeimnek is, de a nagy részét félretettem rosszabb napokra. És milyen jól tettem! Pár hónappal később ugyanis kiderült, hogy komoly szívbetegségem van és minél hamarabb műteni kell. Szerencsére minden rendben ment, de hónapokra kiestem a munkából. Nem tudom mi lett volna, ha nincs ez a kis „aranytartalékom”. És hogy mit tanácsolnék más nyertesnek? Azt, hogy költsék arra a pénzüket, amire szeretnék, mert nem lehet tudni, mit hoz a holnap. Én továbbra is játszom és várom a telitalálatot!

Nyertem!

Óriási szerencse érte? Milliókat nyert? Vagy csak pár ezer forintot, de úgy érezte, hogy Fortuna a kegyeibe fogadta? Írja meg nekünk nyertes sztoriját – akár név nélkül – hogy mások is örülhessenek Önnel! nyertem@lokal.hu

lottó

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.