2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb

Négyes találatának köszönheti, hogy nem ment tönkre

Sándor 960 ezer forintot nyert az Ötöslottón négyes találatával, ami nem is jöhetett volna jobbkor, hisz a szívműtétje miatt hónapokra kiesett a munkából.

– Már több mint 20 éve lottózom – kezdte Sándor. – Mindig hittem benne, hogy egyszer nyerni fogok. A gyerekeim születésnapjait ikszeltem be a nyertes szelvényen. Nagyon örültem a nyereménynek, de az egy kicsit bosszantott, hogy a következő héten már 2 millió forintot fizetett a négyes. Ettől függetlenül az embernek arra kell gondolnia, hogy mit nyert és nem arra, hogy mit veszített – magyarázta a nyertes férfi, aki a kedvenc zuglói lottózójába ment, miután meglátta, mekkora szerencse érte.


– Ott a terminál azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Vér tódult az arcomba és végre elhittem, hogy tényleg nyertem és a szelvénnyel sincs semmi gond. Kaptam egy papírt a nyereményről és két hét múlva már nálam is volt a pénz. Mindig is vágytam egy szuper tévére és most végre meg tudtam venni. Adtam a pénzből a gyerekeimnek is, de a nagy részét félretettem rosszabb napokra. És milyen jól tettem! Pár hónappal később ugyanis kiderült, hogy komoly szívbetegségem van és minél hamarabb műteni kell. Szerencsére minden rendben ment, de hónapokra kiestem a munkából. Nem tudom mi lett volna, ha nincs ez a kis „aranytartalékom”. És hogy mit tanácsolnék más nyertesnek? Azt, hogy költsék arra a pénzüket, amire szeretnék, mert nem lehet tudni, mit hoz a holnap. Én továbbra is játszom és várom a telitalálatot!

Nyertem!


Óriási szerencse érte? Milliókat nyert? Vagy csak pár ezer forintot, de úgy érezte, hogy Fortuna a kegyeibe fogadta? Írja meg nekünk nyertes sztoriját – akár név nélkül – hogy mások is örülhessenek Önnel! nyertem@lokal.hu

lottó

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.