EUR: 326,36 Ft
CHF: 283,31 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb I.kerület

Nem változik a 178-as busz útvonala

A 178-as busz átalakításával kapcsolatos hírek miatt kérték szerkesztőségünk segítségét az olvasók. Az itt élők attól tartottak, hogy a BKK úgy kívánja módosítani a 178-as busz útvonalát, hogy az a jövőben nem haladna át az Erzsébet hídon, hanem a Deák térre érkezne a Lánchídon keresztül. Tiltakozásként Facebook-csoport is alakult, amelyhez diákok és tanárok is csatlakoztak. Megkérdeztük a Budapesti Közlekedési Központot (BKK) a várható változásról. A BKK Kommunikációtól azt a választ kaptuk, hogy a 178-as busz útvonala nem változik.

„A BKK az M4-es metróhoz kapcsolódó felszíni autóbusz-hálózat átszervezésével kapcsolatban március 2-án indított társadalmi egyeztetést, és a tervezett változásokat bemutató dokumentumban a 178-as busszal kapcsolatos módosítási tervek is szerepeltek. Az egyeztetésre bocsátott anyag valamennyi elemére, köztük a 178-as busz közlekedésére vonatkozóan is nagyon sok észrevétel érkezett; ezek kiértékelése, valamint a tervek véglegesítése jelenleg zajlik. A BKK a társadalmi egyeztetés eredményeként bevezetendő forgalmi változásokat várhatóan április végén ismerteti. Kérdésére válaszolva azonban már most tájékoztatjuk, hogy a 178-as busz útvonala nem változik.”


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.