2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb

Nyert? Így kaphatja meg a nyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a nagy összegű nyeremények – 200 ezer és 5 millió forint közötti összeg – felvétele nyereményigénylés benyújtásával kezdeményezhető a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban. A nyereményt minden esetben átutalással fizetik ki. A nyereményigénylés benyújtásához szükséges személyi, lakcímkártya és annak a bankszámlának a száma, amelyre az utalást kérjük. Fontos, hogy csak Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlaszám adható meg.

5 000 001- 40 millió forintos nyeremény esetén az alábbi számon kell jelentkezni: 06305116444

40 millió forint feletti nyeremény esetén pedig: 06209330630

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Lassan befejeződik a kormányalakítás

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltja Balogh Zoltánt a hamarosan megalakuló új Orbán-kormányban – írta pénteki lapszámában a Magyar Idők, kormánypárti körökből származó információkra hivatkozva.

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.