EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,72 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Sport

Ők fogják közvetíteni az Európa-bajnokságot!

A technikai lehetőségeket maximálisan kihasználó, minden részletre kiterjedő közvetítést ígér az M4 Sport a június 10-én kezdődő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról.

Héder Barna sportigazgató pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, televíziós szempontból óriási kihívás egy olyan futball világesemény közvetítése, amelyen a magyar válogatott is szerepel. Hozzátette, az M4 Sport célja, “hogy mindenhol ott legyen”.

“Két stábunk lesz Franciaországban, az egyik északon, a másik délen, az ő feladatuk az élménygyűjtés lesz” – fogalmazott Héder Barna, hozzátéve, a déli csapat folyamatosan együtt utazik majd a magyar nemzeti együttessel.

A sportigazgató a magyar válogatott mérkőzéseiről szólva kiemelte, hogy amit a 21. századi technika megenged, azt a csatorna meg fogja mutatni. A válogatott mindhárom csoportmérkőzésének helyszínén a pálya szélén és a lelátók szintjén is lesz stúdiója az M4 Sportnak, a lefújás után pedig három helyszínről adják a szövetségi kapitány és a játékosok nyilatkozatait élőben. Héder Barna megjegyezte, hogy ezúttal olyan kamerákkal is dolgoznak majd, amelyekkel a korábbi világeseményeken nem tehették.

A sportigazgató arról is beszélt, hogy az európai szövetségtől (UEFA) számos archív felvételt kaptak, ezekből indítottak külön sorozatot, amelynek első adása múlt csütörtökön volt látható. A kontinensviadal ideje alatt az M4 Sport adása minden nap az Eb-ről szól majd, a stúdióban Héder Barna, Molnár Mátyás és Petrovics-Mérei Andrea várja majd a nézőket.

A helyszíni kommentátorok közül Hajdú B. István egészen a döntőig Franciaországban marad, Gundel Takács Gábor a második naptól az elődöntőkig, míg Székely Dávid és Knézy Jenő a csoportmérkőzések és a nyolcaddöntők ideje alatt közvetít.

Berkesi Judit a helyszínen az m4sport.hu/focieb weboldalra készít riportokat, beszámolókat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egész éjszaka buliztak Madridban

  Egész éjszaka buliztak Madridban

  Edzőként ez életem legszebb napja – mondta Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője, akivel a csapat öt év után először lett bajnok, amikor a spanyol bajnokság utolsó fordulójában 2-0-ra legyőzte idegenben a Málagát.

 • Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

  Risztov Éva: Örülök, hogy részese lehetek a vb-nek

  Risztov Éva is népszerűsíti a júliusi 17. FINA-világbajnokságot. Az olimpiai bajnok kipróbálta azokat a játékokat is, amelyekkel több fővárosi helyszín mellett Győrben, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Balatonfüreden is találkozhatnak az érdeklődők.

 • Halálosan megfenyegették a kosarast

  Halálosan megfenyegették a kosarast

  A San Antonio Spurs elleni nyugati főcsoportdöntő első mérkőzésén Zaza Pachulia, a Golden State Warriors kosarasa ráesett a hazai csapat legjobbjának számító Kawhi Leonard amúgy is sérült bokájára, aki ezért kénytelen kihagyni az NBA-szezon további mérkőzéseit.