EUR: 310,49 Ft
CHF: 259,08 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XVII.kerület

Ön dönt, hol szépül a kerület

Megnyerte a kerület a MegSzépülAVárosom projekt harmadik kiírását. A szervezők fő célja, hogy ahol a legnagyobb igény mutatkozik rá, ott szebbé tesznek egy közösségi teret. A budapesti kerületek és vidéki városok versengésében tavaly szeptember 2. és ez év január 10. között Rákosmente a voksok több mint egyharmadát gyűjtötte be, megnyerve a versenyt. Az önkormányzat most a lakókat kéri, döntsenek, melyik közterületet fejlesszék és kapjon sporteszközöket is: a Rákos-patak partján lévő kerékpárút, az Aranykút, az Ede utcai, a Kósa Pál vagy a Köszörűs téri játszótér? Szavazni a rakosmente.hu oldalon lehet április 24-ig.

(fotó:megszepulavarosom.hu)

Az esztergomi Poór Antal tér alakult át tavaly (Fotó: megszepulavarosom.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.