EUR: 309,84 Ft
CHF: 269,07 Ft
2017. október 11., szerda
Brigitta

Extra

Oscar-díjas sztár volt David Bowie szeretője!

Tribeca Film Festival Premiere: "The Meddler" Held at BMCC Featuring: Susan Sarandon Where: New York, New York, United States When: 20 Apr 2016, Image: 282100533, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, WennA közelmúltban elhunyt zenészlegendáról eddig is tudtuk, hogy igen mozgalmas szerelmi élete volt, hiszen egy időben férfiak és nők hada fordult meg az ágyában. Halála után azonban újabb románcáról hullott le a lepel: a Ments meg uram! című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Susan Sarandon-nal is volt egy futó viszonya. A 70 éves díva 1983-ban forgatott együtt a májrákban elhunyt Bowie-val Az éhség című kultfilmben. A még mindig kirobbanó formában lévő színésznő így emlékezett vissza a kapcsolatra a Watch What Happens Live című show műsorban.

– Nem szeretném részletezni a románcunkat. Csupán annyit mondanék, hogy briliáns, vicces és nagyszerű volt a privát életében David. Imádtam az életfelfogását, nagyon nagy lángon tudott égni. Sosem ragadt le egy dolognál – utalt a viszony gyorsaságára Sarandon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Brad Pitt-tel kavar Selena Gomez?

  Bár hivatalosan The Weeknddel járt, úgy tartják, igazából exével, Justin Bieberrel van együtt Selena Gomez, de a pletykák szerint Brad Pitt-tel is kavar a mexikói származású énekesnő.

 • Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

  Izgalmas titkokat árulnak el Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávid az édesanyjukról a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. A TV2 sikerműsorából kiderül, Kata nem szereti, ha a gyerekei megfogdossák a cipőit, és egy-egy nehezebb nap feszültségeit egy kis borozással vezeti le barátnői társaságában.

 • Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Törőcsik Mari és Maár Gyula nyitott házasságban élt

  Meghökkentő titkáról vallott Törőcsik Mari. A színésznő elmondása szerint negyedik férjével, a 2013 decemberében elhunyt Maár Gyula író-rendezővel nyitott házasságban éltek, sőt a nemzet színésze személyesen ismerte férje szeretőit, akikkel rendszeresen találkozott is a férfi haláláig.