EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Oscar-díjas sztár volt David Bowie szeretője!

Tribeca Film Festival Premiere: "The Meddler" Held at BMCC Featuring: Susan Sarandon Where: New York, New York, United States When: 20 Apr 2016, Image: 282100533, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, WennA közelmúltban elhunyt zenészlegendáról eddig is tudtuk, hogy igen mozgalmas szerelmi élete volt, hiszen egy időben férfiak és nők hada fordult meg az ágyában. Halála után azonban újabb románcáról hullott le a lepel: a Ments meg uram! című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Susan Sarandon-nal is volt egy futó viszonya. A 70 éves díva 1983-ban forgatott együtt a májrákban elhunyt Bowie-val Az éhség című kultfilmben. A még mindig kirobbanó formában lévő színésznő így emlékezett vissza a kapcsolatra a Watch What Happens Live című show műsorban.

– Nem szeretném részletezni a románcunkat. Csupán annyit mondanék, hogy briliáns, vicces és nagyszerű volt a privát életében David. Imádtam az életfelfogását, nagyon nagy lángon tudott égni. Sosem ragadt le egy dolognál – utalt a viszony gyorsaságára Sarandon.

Kapcsolódó Cikkek

 • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

  5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

  Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

 • Cirkusz a Szigeten!

  Cirkusz a Szigeten!

  A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.