EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Oscar-díjas sztár volt David Bowie szeretője!

Tribeca Film Festival Premiere: "The Meddler" Held at BMCC Featuring: Susan Sarandon Where: New York, New York, United States When: 20 Apr 2016, Image: 282100533, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, WennA közelmúltban elhunyt zenészlegendáról eddig is tudtuk, hogy igen mozgalmas szerelmi élete volt, hiszen egy időben férfiak és nők hada fordult meg az ágyában. Halála után azonban újabb románcáról hullott le a lepel: a Ments meg uram! című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Susan Sarandon-nal is volt egy futó viszonya. A 70 éves díva 1983-ban forgatott együtt a májrákban elhunyt Bowie-val Az éhség című kultfilmben. A még mindig kirobbanó formában lévő színésznő így emlékezett vissza a kapcsolatra a Watch What Happens Live című show műsorban.

– Nem szeretném részletezni a románcunkat. Csupán annyit mondanék, hogy briliáns, vicces és nagyszerű volt a privát életében David. Imádtam az életfelfogását, nagyon nagy lángon tudott égni. Sosem ragadt le egy dolognál – utalt a viszony gyorsaságára Sarandon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.