2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Pert nyert a Századvég Mellár Tamással szemben

Pert nyert a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Mellár Tamással szemben – közölte a cég hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Fővárosi Ítélőtábla április 14-én kézhez vett jogerős ítélete szerint a 2014. október 31-én, a www.nol.hu honlapon megjelentetett cikkben Mellár Tamás valótlanul állította, hogy a Századvégnél “kutatási igazgatóként betöltött tisztsége idején a minisztériumtól kapott kutatási megrendelések alapján a miniszterelnök tanácsadói érdemi munkavégzés nélkül vették fel a minisztériumtól utalt pénzt”.


Az ítélet szerint Mellár Tamás megsértette a Századvég Gazdaságkutató Zrt. jó hírnevét, és elnézést kell kérnie a cégtől. Az ítélet rendelkező részét pedig nyolc napig közzé kell tenni a www.nol.hu honlapon.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. 2014. október 31-én közölte, hogy jó hírnév megsértése miatt polgári peres eljárást indít Mellár Tamás ellen. Akkor úgy fogalmaztak, hogy minden esetben a jogszabályoknak és a szerződéses kötelezettségeknek megfelelően végzik a munkájukat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Elképesztő az emberek bizalma

    Elképesztő az emberek bizalma

    Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

  • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.