EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Pert nyert a Századvég Mellár Tamással szemben

Pert nyert a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Mellár Tamással szemben – közölte a cég hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Fővárosi Ítélőtábla április 14-én kézhez vett jogerős ítélete szerint a 2014. október 31-én, a www.nol.hu honlapon megjelentetett cikkben Mellár Tamás valótlanul állította, hogy a Századvégnél “kutatási igazgatóként betöltött tisztsége idején a minisztériumtól kapott kutatási megrendelések alapján a miniszterelnök tanácsadói érdemi munkavégzés nélkül vették fel a minisztériumtól utalt pénzt”.

Az ítélet szerint Mellár Tamás megsértette a Századvég Gazdaságkutató Zrt. jó hírnevét, és elnézést kell kérnie a cégtől. Az ítélet rendelkező részét pedig nyolc napig közzé kell tenni a www.nol.hu honlapon.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. 2014. október 31-én közölte, hogy jó hírnév megsértése miatt polgári peres eljárást indít Mellár Tamás ellen. Akkor úgy fogalmaztak, hogy minden esetben a jogszabályoknak és a szerződéses kötelezettségeknek megfelelően végzik a munkájukat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Megszállták a muszlim férfiak Párizs egyik belvárosi részét. A migránsok nemcsak beszólnak, hanem erőszakoskodnak is a nőkkel, akik már úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak és taxiba ülnek.

 • Óriási támogatást kapnak a családok

  Óriási támogatást kapnak a családok

  A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek középpontjába a kétgyermekes családokat állítják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

 • Botka le akarja bontani a kerítést

  Botka le akarja bontani a kerítést

  Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt.