2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVI.kerület

Repültek a bringák a dombokon

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Együtt a banda
( Fotó: Sáfár Tibor)

Fergeteges kunsztokkal szórakoztatták alkalmi közönségüket a Szilas-patak mellett frissen felújított bicikliskrosszpálya sztárjai. Herczeg Balázs vezetésével egymás után jöttek a kunsztok.

A bringás banda régóta kijár gyakorolni, összeszokottan mozognak a pályán. Fotósunk kérésére is szívesen produkálták magukat.


– Nem először fotóznak, megmutatom, honnan lehet a legjobb képeket készíteni – segített kollégánknak Herczeg Balázs, akinek a srácok között láthatóan van tekintélye, hiszen a leglátványosabb ugrásokat ő mutatta be.

Bringapálya, BMX, MTB ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mintha a fák között szállna
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ám a többieknek sem kellett szégyenkezniük: valamennyien repültek, pörögtek és forogtak a különböző magasságú, szélességű és dőlésszögű dombokon. A patak melletti kosszpálya abban is különbözik a megszokottól, hogy itt nem gumiból és műanyag elemekből építették fel az ugratókat, hanem minden dombot úgy alakítottak ki, mintha egy természet által alkotott erdei akadálypálya lenne.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.