EUR: 308,35 Ft
CHF: 282,48 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XXIII.kerület

Sétára fel, soroksáriak!

Ahogy korábban megírtuk, már várható volt a nordic walking XXIII. kerületi térnyerése. Meg is alakult a Zergevirág Szabadidősport Egyesület Soroksáron, amelynek elsődleges célja a szabadidős sporttevékenység megszervezése és népszerűsítése. Az egyesület ingyenes oktatást szervez a következő két hétfőn (április 11. és április 18.) a Gyáli-patak Virágvölgy utcai hídjánál 14−15.30-ig. A nordic walking botokat a helyszínen biztosítják. Előre jelentkezni a zergevirag.zesze@gmail.com e-mail-címen lehet.

Nordic walking oktatás Madárdombon, természet, kirándulás Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.