EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Belföld

Simicska Lajos súlyos állapotban került kórházba!

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint Simicska Lajost sú­lyos tü­dő­vér­zés­sel szál­lí­tot­ták a Ko­rá­nyi Kli­ni­kára.

A portál a vállalkozó szűk köreiből kiszivárgó információkból tudta meg a hírt, mely szerint ma délelőtt rohammentő vitte az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetbe Simicska Lajost, ahol súlyos tüdővérzést diagnosztizáltak, ami szoros összefüggésbe hozható a közismerten láncdohányos nagyvállalkozó stresszes, az alkoholt sem kizáró életmódjával és az egészségét évek óta veszélyeztető nagymértékű túlsúlyával.

Simicska jelentősen megromlott egészségi állapotával hozható összefüggésbe, hogy az elmúlt héten fiát nevezte ki a Magyar Nemzetet is kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. médiacég élére. A Ripost szerint erősen valószínű, hogy édesapja teljesen összeroppant egészsége miatt lett ennyire sürgős a dolog. Simicska Ádám Lajos a cégnyilvántartás szerint 24 éves, hárskúti lakos.

A további részletek a Ripost oldalán olvashatók!

Cikkünk megjelenése után Nyerges Zsolt üzletember azt közölte az MTI-vel, hogy valóban kórházba került “a barátom”, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne. Pénteken vitték kórházba egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt.

Közlése szerint délelőtt meglátogatta, egy órát beszéltek, már jobban érzi magát Simicska Lajos, és – mint Nyerges Zsolt fogalmazott – nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, így a kórházban marad.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tuzson: A bevándorlás kérdése nemzeti ügy

  Tuzson: A bevándorlás kérdése nemzeti ügy

  A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a “Soros-tervről” hamarosan meginduló nemzeti konzultáción – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken.

 • Gyorsulnak a jövő évtől az adóperes eljárások

  Gyorsulnak a jövő évtől az adóperes eljárások

  Jelentősen gyorsítja és hatékonyabbá teszi az adóperes eljárásokat jövő év január elsejétől az új jogi szabályozás – közölték az MTI-vel a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda szakértői az EY szakmai konferenciájáról kiadott közleményben.

 • A bevándorlás ügyében nincs kompromisszum

  A bevándorlás ügyében nincs kompromisszum

  A bevándorlás ügyében nincs kompromisszum – jelentette ki Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az uniós források és a migráció összekapcsolásáról szólva a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban.