2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XVI.kerület

Sokat tettek a kerületért

díjazottak

Alig fértek el a díjazottak a színpadon

Kiosztották a kerületi díszpolgári címeket és még számos  elismerést azoknak a kerületi polgároknak, akik sokat tettek közösségünkért. A Kerület Díszpolgára kitüntetést a képviselő-testület Vitéz Lovag Máriási György Mihály ’56-os harcosnak és Molnár V. József néprajzkutatónak ítélte oda. A március 15-ei díszelőadáson Molnár V. József vette át a kitüntetését, Vitéz Lovag Máriási György Mihály pedig 2016. október 23-án az Árpádföldi Tóth Ilonka Emlékház avatóünnepségen veheti majd át a díszpolgári címét.

Az idén négy kerületi polgár részesült Budapest  Főváros XVI. Kerületért elismerésben: Bánné Zöld Katalin, a Kölcsey Ferenc Általános Iskola pedagógusa, Borsányi Béla, az Árpádföldi civil közösségek tagja, Inotai István, a Szerb Antal Gimnázium igazgatója, valamint Vaszlik Kálmán karnagy, a kerületi Rácz Aladár Zeneiskola pedagógusa és a Mátyásföldi Fúvószenekar alapítója és vezetője. Díjazták az ifjú tehetségeket, a sportolókat, a kultúra nagyköveteit és a környezetvédőket is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.