2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Sokkolta a nagypapaság híre Nagy Ferót!

Nagy Feró, Halfesztivál sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

A hetvenéves rocker hamarosan nagypapa lesz! Fia, Botond felesége lassan már az ötödik hónapba lép. A Beatrice frontembere korábban kifejezetten tartott a nagypapaságtól, mivel úgy gondolta, hogy csak az öregeknek vannak unokái. A kezdeti sokk után viszont már igencsak belelendült a tervezgetésbe Feró, olyannyira, hogy elképzelése szerint pár év múlva a kisunokájával együtt fognak rockbulikba járni. – Eddig fiatal vigécnek tartottam magam, mostantól viszont nagypapa leszek, ez kicsit sokkol. De alig várom már a kicsit, és mindegy, fiú lesz-e vagy kislány – mesélte a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.