EUR: 307,81 Ft
CHF: 282,10 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Sokkolta a nagypapaság híre Nagy Ferót!

Nagy Feró, Halfesztivál sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

A hetvenéves rocker hamarosan nagypapa lesz! Fia, Botond felesége lassan már az ötödik hónapba lép. A Beatrice frontembere korábban kifejezetten tartott a nagypapaságtól, mivel úgy gondolta, hogy csak az öregeknek vannak unokái. A kezdeti sokk után viszont már igencsak belelendült a tervezgetésbe Feró, olyannyira, hogy elképzelése szerint pár év múlva a kisunokájával együtt fognak rockbulikba járni. – Eddig fiatal vigécnek tartottam magam, mostantól viszont nagypapa leszek, ez kicsit sokkol. De alig várom már a kicsit, és mindegy, fiú lesz-e vagy kislány – mesélte a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.

 • Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

  Vigyáznak az őrangyalai Palicz Zsoltra. A férfit időről időre megérinti a halál szele, de úgy tűnik, ő egyszerűen sebezhetetlen. Utoljára 2016.