EUR: 304,81 Ft
CHF: 268,70 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Sokkolta a nagypapaság híre Nagy Ferót!

Nagy Feró, Halfesztivál sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

A hetvenéves rocker hamarosan nagypapa lesz! Fia, Botond felesége lassan már az ötödik hónapba lép. A Beatrice frontembere korábban kifejezetten tartott a nagypapaságtól, mivel úgy gondolta, hogy csak az öregeknek vannak unokái. A kezdeti sokk után viszont már igencsak belelendült a tervezgetésbe Feró, olyannyira, hogy elképzelése szerint pár év múlva a kisunokájával együtt fognak rockbulikba járni. – Eddig fiatal vigécnek tartottam magam, mostantól viszont nagypapa leszek, ez kicsit sokkol. De alig várom már a kicsit, és mindegy, fiú lesz-e vagy kislány – mesélte a Mokkában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.