EUR: 310,70 Ft
CHF: 259,64 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb XIV.kerület

Szalóki Ági is fellép a verspikniken

Budapest, 2012. augusztus 11. Szalóki Ági énekesnő táncol a magyar Besh o droM együttes koncertjén az OTP világzenei nagyszínpadon a 20. Sziget fesztivál 4. napján, 2012. augusztus 11-én a budapesti Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Nyikos Péter

Szalóki Ági megzenésített verseket is énekel
MTI Fotó: Nyikos Péter

Második alkalommal rendezik meg a Zuglói Verspikniket a Költészet Napja alkalmából. A Korong utcában − a költő 1933−1936 közötti zuglói lakóhelyének közvetlen közelében − április 16-án, szombaton 13 órától várják a versek szerelmeseit. A gazdag programban lesz többek között dedikálás, számos koncert, kézműves foglalkozások és arcfestések gyerekeknek. A teljesség igénye nélkül fellép a Dóka−Winkler duó, Szalóki Ági és Galkó Balázs.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.