EUR: 307,35 Ft
CHF: 282,13 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIV.kerület

Szalóki Ági is fellép a verspikniken

Budapest, 2012. augusztus 11. Szalóki Ági énekesnő táncol a magyar Besh o droM együttes koncertjén az OTP világzenei nagyszínpadon a 20. Sziget fesztivál 4. napján, 2012. augusztus 11-én a budapesti Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Nyikos Péter

Szalóki Ági megzenésített verseket is énekel
MTI Fotó: Nyikos Péter

Második alkalommal rendezik meg a Zuglói Verspikniket a Költészet Napja alkalmából. A Korong utcában − a költő 1933−1936 közötti zuglói lakóhelyének közvetlen közelében − április 16-án, szombaton 13 órától várják a versek szerelmeseit. A gazdag programban lesz többek között dedikálás, számos koncert, kézműves foglalkozások és arcfestések gyerekeknek. A teljesség igénye nélkül fellép a Dóka−Winkler duó, Szalóki Ági és Galkó Balázs.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.