EUR: 309,35 Ft
CHF: 288,49 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Teljes a káosz Pukli gimnáziumában

Kettészakadt a Pukli István által uralt Teleki Blanka Gimnázium tanári kara, a Ripostnak nyilatkozó tanár szerint az igazgató erő­sza­kos­ko­dá­sá­val és po­li­ti­kai am­bí­ci­ó­i­val tönk­re­tett egy nemes célt, az ok­ta­tás re­form­ját.

A portál beszámolója szerint Bereczky Csongor, aki hosszú évekkel ezelőtt kezdett tanítani a Telekiben, és aki néhány hete éppen Pukli erőszakoskodása, agresszív stílusa és egyre durvább politikai ambíciói miatt fordult szembe az  igazgatóval, egyre bizakodóbb. A tanár az igazgatót “béna kis diktátornak” nevezte.

Bereczky a Ripostnak elmondta, szerinte az a legfontosabb, hogy az emberek a nagyhangú nyilatkozatok ellenére tisztán lássanak, az iskolából minden fenyegetés dacára kiszivárgó hírek szerint Pukli már csak verbális erőszakkal, nagy nehezen tudja biztosítani a döntéseihez szükséges többséget a tanári karban. A tanári ellenzék vezéralakja arról is beszámolt, hogy legutóbb, amikor Pukli bizalmi szavazást kért, alig tudta csak “összevakarni” a szükséges többséget, nem győzték “megdolgozni” az embereket, 22 igent és 19 nemet kapott, azaz szinte fele-fele arányban kettéhasadt a Teleki tanári kara.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.