EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XV.kerület

Terítéken a Rákos út

A kerületi vállalkozókkal együtt keresi az önkormányzat a megoldást a Rákos út fejlesztésére. Legutóbb fórumot is tartottak a témában, ahol beszéltek többek között a parkolási nehézségekről, a zöldfelület és a rendőri jelenlét hiányáról, a bérelhető üzlethelyiségek számáról, a vendéglátóhelyek utcafrontjáról. Szóba került a buszmegállók állapota, a barátságtalan környezet és a sivár homlokzatok is. A városvezetés úgy véli, a vállalkozók a befizetett adóikkal jelentős mértékben hozzájárulnak a kerület működéséhez, ezért is fontos, hogy véleményüket és az érdekeiket figyelembe vegyék, a Rákos út fejlesztése, a főutcai rangjának visszaállítása pedig az egész kerület közös érdeke.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.