EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XV.kerület

Terítéken a Rákos út

A kerületi vállalkozókkal együtt keresi az önkormányzat a megoldást a Rákos út fejlesztésére. Legutóbb fórumot is tartottak a témában, ahol beszéltek többek között a parkolási nehézségekről, a zöldfelület és a rendőri jelenlét hiányáról, a bérelhető üzlethelyiségek számáról, a vendéglátóhelyek utcafrontjáról. Szóba került a buszmegállók állapota, a barátságtalan környezet és a sivár homlokzatok is. A városvezetés úgy véli, a vállalkozók a befizetett adóikkal jelentős mértékben hozzájárulnak a kerület működéséhez, ezért is fontos, hogy véleményüket és az érdekeiket figyelembe vegyék, a Rákos út fejlesztése, a főutcai rangjának visszaállítása pedig az egész kerület közös érdeke.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.