EUR: 304,27 Ft
CHF: 267,17 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Új vezérigazgató az MVM Partner élén

Major György lett az MVM Partner Zrt. új vezérigazgatója – közölte a cég az MTI-vel hétfőn.

Az új vezérigazgató április 1-jétől tölti be posztját. Elsődleges célja, hogy megerősítse az MVM Partner vezető szerepét a villamosenergia-kereskedelem piacán, valamint stabil portfoliót építsen ki a társaság a földgázpiacon a nagy- és közepes vállalatok körében – közölték.

Bally Attila, a társaság eddigi vezérigazgatója a továbbiakban is ellátja az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi feladatait. Vezetése alatt az MVM Partner ügyfélszáma több tízezerre, az értékesítés nettó árbevétele 416 milliárd forintról 477 milliárd forintra növekedett, a kisfogyasztói szegmensben értékesített villamosenergia-mennyisége pedig négy és félszeresére bővült.

Az MVM Partner Zrt. részt vesz a magyarországi kis- és középvállalkozások villamos energiával történő ellátásában, valamint a Magyarországgal határos regionális villamosenergia-kereskedelemben is. Fogyasztói portfóliója 2010-től önkormányzati intézményekkel és közvilágítási fogyasztókkal bővült. A társaság az energiakereskedelmen és értékesítésen túl segítséget nyújt a villamosenergia-felhasználás optimalizálásában is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Ezzel a videóval cáfolják a 444.hu hazugságát a magyar vívók

    Felháborító és aljas tettre vetemedett a 444.hu és a portál hazugságát átvevő Index. A Soros György által pártolt lapok ezúttal túl messzire mentek. Egyebek mellett a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkárának Boczkó Gábornak a szavait kérdőjelezték meg, amikor hazugsággal vádolták a lipcsei vívó világbajnokságon részt vevő magyar vívókat, akik a rossz közbiztonságra panaszkodtak.

  • Megújul a lillafüredi kisvasút

    Megújul a lillafüredi kisvasút

    Korhűen újítja fel a Lillafüredi Állami Erdei Vasútat üzemeltetője, az Északerdő Zrt., miután kiderült, hogy a kormány a turisztikai célú keskeny nyomközű kisvasutak fejlesztéséről szóló határozata szerint a lillafüredi kisvasút felújítását is támogatja – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.