EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XXI.kerület

Ultrahangos szűrés már Csepelen is

Nem kell már a Heim Pálba vagy a Dél-pesti Kórházba utazni a kisbabákkal csípő- és koponyaszűrésre. Ezentúl a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat radiológiai osztályán is el tudják végezni a vizsgálatokat egy újonnan beszerzett ultrahangkészüléknek köszönhetően. A  járó betegeknél lehetőség van a máj, epehólyag, hasnyálmirigy, lép és vesék, a kismedencében pedig a húgyhólyag, a méh, a petefészkek és a prosztata precíz vizsgálatára az eszköz segítségével.

Hatvan, 2015. március 9. A hatvani Albert Schweitzer Kórház megújult radiológiai osztályának új ultrahangkészüléke 2015. március 9-én. A 2,7 milliárd forintos beruházás részeként az intézmény orvosi eszközparkja is megújul csaknem egymilliárd forint értékben, a berendezések folyamatosan érkeznek. MTI Fotó: Komka Péter


MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.