2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb III.kerület

Van önnek kedvenc pedagógusa?

Budapest, 2014. június 30. Résztvevők a Semmelweis-napi ünnepségen, amelyen Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora átadta az egyetem médiadíjait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében 2014. június 30-án. A díjjal az egészségügyet és az egészségtudományt érintő újságírás, hírközlés és tájékoztatás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismeri ez az egyetem, immár negyedik éve. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pedagógus Napon minden kiderül (Fotó: MTI)

Április 15-ével lejár a Pedagógiai érdemekért, illetve az Elismerő oklevél díjakra érdemesnek talált személyek jelölésének határideje, vagyis eddig lehet javaslatokat tenni a leendő díjazottak névsorára. Előbbi elismerés a III. kerületben dolgozó pedagógusoknak (évente 15 fő) szól, utóbbi pedig olyan nem pedagógus közalkalmazottakat (évente 3 fő) díjaz, akik legalább tíz éve teszik dolgukat az óbudai oktatási intézményekben. Mindkét elismerés odaítélése kapcsán az intézmények vezetői, pedagógusok, szülők, diákok, de a szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői is megfogalmazhatják javaslataikat. A jelöltek nevét, valamint az erről szóló indoklást postai úton az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztály (1033 Budapest, Fő tér 3., e-mail: horanyi.anna@obuda.hu) címére kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.