EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb III.kerület

Van önnek kedvenc pedagógusa?

Budapest, 2014. június 30. Résztvevők a Semmelweis-napi ünnepségen, amelyen Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora átadta az egyetem médiadíjait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében 2014. június 30-án. A díjjal az egészségügyet és az egészségtudományt érintő újságírás, hírközlés és tájékoztatás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismeri ez az egyetem, immár negyedik éve. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pedagógus Napon minden kiderül (Fotó: MTI)

Április 15-ével lejár a Pedagógiai érdemekért, illetve az Elismerő oklevél díjakra érdemesnek talált személyek jelölésének határideje, vagyis eddig lehet javaslatokat tenni a leendő díjazottak névsorára. Előbbi elismerés a III. kerületben dolgozó pedagógusoknak (évente 15 fő) szól, utóbbi pedig olyan nem pedagógus közalkalmazottakat (évente 3 fő) díjaz, akik legalább tíz éve teszik dolgukat az óbudai oktatási intézményekben. Mindkét elismerés odaítélése kapcsán az intézmények vezetői, pedagógusok, szülők, diákok, de a szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői is megfogalmazhatják javaslataikat. A jelöltek nevét, valamint az erről szóló indoklást postai úton az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztály (1033 Budapest, Fő tér 3., e-mail: horanyi.anna@obuda.hu) címére kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.