EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb III.kerület

Van önnek kedvenc pedagógusa?

Budapest, 2014. június 30. Résztvevők a Semmelweis-napi ünnepségen, amelyen Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora átadta az egyetem médiadíjait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében 2014. június 30-án. A díjjal az egészségügyet és az egészségtudományt érintő újságírás, hírközlés és tájékoztatás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismeri ez az egyetem, immár negyedik éve. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pedagógus Napon minden kiderül (Fotó: MTI)

Április 15-ével lejár a Pedagógiai érdemekért, illetve az Elismerő oklevél díjakra érdemesnek talált személyek jelölésének határideje, vagyis eddig lehet javaslatokat tenni a leendő díjazottak névsorára. Előbbi elismerés a III. kerületben dolgozó pedagógusoknak (évente 15 fő) szól, utóbbi pedig olyan nem pedagógus közalkalmazottakat (évente 3 fő) díjaz, akik legalább tíz éve teszik dolgukat az óbudai oktatási intézményekben. Mindkét elismerés odaítélése kapcsán az intézmények vezetői, pedagógusok, szülők, diákok, de a szakmai szervezetek és az önkormányzat képviselői is megfogalmazhatják javaslataikat. A jelöltek nevét, valamint az erről szóló indoklást postai úton az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Társadalmi Kapcsolatok, Oktatási és Kulturális Főosztály (1033 Budapest, Fő tér 3., e-mail: horanyi.anna@obuda.hu) címére kell elküldeni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.