EUR: 307,18 Ft
CHF: 281,71 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XXIII.kerület

Vásáry Tamás Soroksáron

Jótékonysági koncertet szervez április 16-ára, szombat este 18 órára a Soroksár-újtelepi Református Missziói Egyházközség. A koncertet a Galambos János zeneiskola dísztermében tartják. Közreműködik Vásáry Tamás, a nemzet művésze, Kossuth-díjas zongoraművész és karmester. A belépés díjtalan, de pénzadománnyal segíthetik a résztvevők az újtelepi református templom további építését.

Budapest, 2015. október 13. Vásáry Tamás zongoraművész a Musica Piano kottaalkalmazás sajtóbemutatóján a Budapest Music Centerben 2015. október 13-án. Az egyelőre csak a zongorairodalmat felölelő, de idővel más komolyzenei műfajokra is kiterjesztésre kerülő, nagyrészt ingyenes alkalmazás a klasszikus zene játszását és oktatását gazdagíthatja. MTI Fotó: Soós Lajos

MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.