2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXIII.kerület

Vásáry Tamás Soroksáron

Jótékonysági koncertet szervez április 16-ára, szombat este 18 órára a Soroksár-újtelepi Református Missziói Egyházközség. A koncertet a Galambos János zeneiskola dísztermében tartják. Közreműködik Vásáry Tamás, a nemzet művésze, Kossuth-díjas zongoraművész és karmester. A belépés díjtalan, de pénzadománnyal segíthetik a résztvevők az újtelepi református templom további építését.

Budapest, 2015. október 13. Vásáry Tamás zongoraművész a Musica Piano kottaalkalmazás sajtóbemutatóján a Budapest Music Centerben 2015. október 13-án. Az egyelőre csak a zongorairodalmat felölelő, de idővel más komolyzenei műfajokra is kiterjesztésre kerülő, nagyrészt ingyenes alkalmazás a klasszikus zene játszását és oktatását gazdagíthatja. MTI Fotó: Soós Lajos

MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.