2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXIII.kerület

Vásáry Tamás Soroksáron

Jótékonysági koncertet szervez április 16-ára, szombat este 18 órára a Soroksár-újtelepi Református Missziói Egyházközség. A koncertet a Galambos János zeneiskola dísztermében tartják. Közreműködik Vásáry Tamás, a nemzet művésze, Kossuth-díjas zongoraművész és karmester. A belépés díjtalan, de pénzadománnyal segíthetik a résztvevők az újtelepi református templom további építését.

Budapest, 2015. október 13. Vásáry Tamás zongoraművész a Musica Piano kottaalkalmazás sajtóbemutatóján a Budapest Music Centerben 2015. október 13-án. Az egyelőre csak a zongorairodalmat felölelő, de idővel más komolyzenei műfajokra is kiterjesztésre kerülő, nagyrészt ingyenes alkalmazás a klasszikus zene játszását és oktatását gazdagíthatja. MTI Fotó: Soós Lajos

MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.