EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb IX.kerület

Versmaraton a Pinceszínházban

Kiválasztotta a zsűri azt a tíz alkotást, amely részt vehet az idei Versmaraton HangHordozók című énekmondó verseny döntőjében április 3-án a Pinceszínházban. A Versmaratont szervező Magyar Napló Kiadó MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a megmérettetésre 67 kortárs költemény megzenésítésével pályáztak. A döntősöket a Harcsa Veronika énekesből, Csík János népzenészből, Dinnyés József zeneszerzőből és előadóművészből, Stifner Gábor rádiós szerkesztőből és Farkas Tiborból, a K11 Művészeti és Kulturális Központ művészeti vezetőjéből álló szakmai zsűri választotta ki.

pinceszínház

fotó:facebook

A HangHordozók elnevezésű, 450 ezer forint összdíjazású verseny az immár hatodik alkalommal megszervezett Versmaraton egyik újdonsága, amely a Kárpát-medence legnagyobb költészet napi rendezvénysorozataként a kortárs irodalom népszerűsítését tűzte ki célul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.