EUR: 313,31 Ft
CHF: 261,48 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XIV.kerület

Vitte a betörő az újraélesztő készüléket is

betörőA zuglói rendőrök lopás miatt nyomoznak a 45 éves G. Roland ellen, mert a férfi egy Örs vezér téri áruház parkolójában három autóból is műszaki cikkeket fújt meg. A tolvajt VIII. kerületi lakásán a konyhaszekrény mögött elbújva találták meg. A rendőrök a rejtekhely átkutatásakor laptopokat, táblagépet, pendrive-okat, bélyeggyűjteményeket, pénzéremgyűjteményeket, sürgősségi esetkocsiból származó teljes mentőfelszerelést, rádió adó-vevő készülékeket, kettő darab fegyvert vagy annak utánzatát, rendőrségi kámzsát, pénzeszsákot, márkás karórákat, különböző ékszereket, valamint gépjármű-indítókulcsokat, gépjármű ajtajának blokkolására alkalmas és bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le – írta a police.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.