EUR: 307,82 Ft
CHF: 266,64 Ft
2017. szeptember 19., kedd
Vilhelmina

Belföld

Vona Gábor vállalja a nácikat?

A Ripost meg­bíz­ható for­rás­ból úgy ér­te­sül­t, hogy a kö­zel­múlt­ban a Jobbik elnökét ke­mé­nyen meg­dor­gálta a Be­tyár­se­reg, fő­ként el­nöki ta­nács­adói és kü­lön­utas, gyenge po­li­ti­kája miatt. A portál szerint Vona Gábor most arra kényszerül, hogy vállalnia kell a ke­mé­nyen szél­ső­job­bos ba­rá­tait.

Nemrég az Index újságírója egy sajtótájékoztatón megkérdezte Vona Gábortól, hogy vállalja-e Tyirityán Zsoltot,  a Betyársereg vezetőjét – aki nyíltan hangoztatja magáról, hogy ő náci – és korábban kifejezetten azt állította, hogy az elnök jó barátja. Vona erre csak annyit válaszolt, hogy: „ezek szerint igen”. Azt is mondta, hogy nem az a barátságuk alapja, hogy Tyirityán Zsolt náci vagy sem.

További megdöbbentő részletek a Ripost oldalán!

Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönhöz ment Gyurcsány – Fotók!

  Börtönhöz ment Gyurcsány – Fotók!

  Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke elkísérte a tököli börtön bejáratához Császy Zsoltot, akit Tátrai Miklóssal együtt harmadfokon két és fél, illetve három év börtönbüntetésre ítélt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében.

 • Az év végéig döntés születhet a negyedik paksi blokk üzemidő-hosszabbításáról

  Az év végéig döntés születhet a negyedik paksi blokk üzemidő-hosszabbításáról

  A paksi atomerőmű első három blokkja már megkapta az engedélyt a további működéshez, a negyedik blokk engedélykérelmének elbírálása folyamatban van, az eljárás még idén lezárulhat – mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára a tárca közleménye szerint Bécsben, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) szeptember 18-22.

 • Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe

  Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe

  Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe, egyúttal biztonságos közeg a gyerekek számára, ezért az ottani biztonságot az iskolán kívülre is ki kell terjeszteni – mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Biztonság hetének központi rendezvényén.