EUR: 307,84 Ft
CHF: 287,66 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Belföld

Vona Gábor vállalja a nácikat?

Salgótarján, 2016. január 11.
Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke Hulitka Istvánnak, a Jobbik polgármesterjelöltjének bemutatkozó sajtótájékoztatóján Salgótarjánban 2016. január 11-én. A nógrádi megyeszékhelyen február 28-án tartják az időközi polgármester-választást, amit Dóra Ottó polgármester halála miatt kellett kiírni. A kampányidőszak január 9-től február 28-ig tart.
MTI Fotó: Komka Péter

A Ripost meg­bíz­ható for­rás­ból úgy ér­te­sül­t, hogy a kö­zel­múlt­ban a Jobbik elnökét ke­mé­nyen meg­dor­gálta a Be­tyár­se­reg, fő­ként el­nöki ta­nács­adói és kü­lön­utas, gyenge po­li­ti­kája miatt. A portál szerint Vona Gábor most arra kényszerül, hogy vállalnia kell a ke­mé­nyen szél­ső­job­bos ba­rá­tait.

Nemrég az Index újságírója egy sajtótájékoztatón megkérdezte Vona Gábortól, hogy vállalja-e Tyirityán Zsoltot,  a Betyársereg vezetőjét – aki nyíltan hangoztatja magáról, hogy ő náci – és korábban kifejezetten azt állította, hogy az elnök jó barátja. Vona erre csak annyit válaszolt, hogy: „ezek szerint igen”. Azt is mondta, hogy nem az a barátságuk alapja, hogy Tyirityán Zsolt náci vagy sem.

További megdöbbentő részletek a Ripost oldalán!

Kapcsolódó Cikkek