EUR: 307,68 Ft
CHF: 282,45 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

3 betegség okozta a volt TV2-s Wels Péter Mátyás halálát

wels_péter_mátyás

Fotó: Facebook

Az elmúlt napok találgatásait megelégelve Wels Péter Mátyás családja a Facebookon, egy baráton keresztül számolt be arról, mi okozta a riporter halálát.

“Wels Péter Mátyás édesanyjával egyeztetve közlöm, hogy barátom halálát tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés, és jobb szívfél-elégtelenség okozta.

Az édesanya kérését tolmácsolva kérem a sajtó munkatársait, kollégáimat, fejezzék be a fölösleges, kegyeletsértő találgatásokat, és tartsák tiszteletben a hozzátartozók fájdalmát!
A valótlan állításokkal szemben a család minden lehetséges jogi eszközt felhasznál” – írta ki közösségi oldalára a barát.

Mint ismert, Wels Péter Mátyásnak hétfőn kellett volna bemennie dolgozni új munkahelyére, ám kollégái hiába várták. Kedden két riportertársa felkereste a lakását, majd amikor nem válaszolt a csengetésükre, kihívták a tűzoltókat, hogy bejussanak az otthonába. A 46 éves Wels Péter Mátyás akkor már halott volt, nem tudtak rajta segíteni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy áttétes rákja van, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig nem találtak semmit.

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?