2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Ráerősít a magyar-szlovák kapcsolatokra a Kereskedőház

Egyre erősödnek a magyar-szlovák gazdasági kapcsolatok a Kárpát-medencei Gazdasági Régió programjának köszönhetően. A szomszédos 7 országban és Lengyelországban a Magyar Nemzeti Kereskedőház már 18 helyi irodát nyitott meg. Köztük Dunaszerdahelyen is, ahol a Lokál stábja is részt vett ez exportfejlesztési szakmai napon, melynek keretében a program szervezői mellett helyi vállalkozókat és polgármestereket is megkérdeztünk arról, milyen lehetőségeket látnak a kétoldalú együttműködések terén, és hogy mindehhez hogyan kapcsolódik a Kereskedőház

Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás: Ha Soros nem tudja igazolni állampolgárságát, kitiltható

  Gulyás: Ha Soros nem tudja igazolni állampolgárságát, kitiltható

  A Fidesz frakcióvezetője szerint ha Soros György nem tudja igazolni magyar állampolgárságát, akkor kitiltható Magyarországról. Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt is kijelentette, hogy Magyarország egyetlen bevándorlót sem fogadott be az elmúlt időszakban.

 • A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többször várható csapadék: esőre, ónos esőre, havazásra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  Budapest vezetői azt javasolják a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy hatalmazzák fel a főpolgármestert, tárgyaljon a kormánnyal a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ állam részére történő értékesítéséről – derül ki a közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott előterjesztésből.