EUR: 307,83 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Belföld

A 444 és Soros kalandjai, amiről valamiért nem beszélnek

Érdekes dolgokra világított rá a Mandiner a Kreatívban megjelent, erősen alákérdezős Uj Péter interjúval kapcsolatban.

A 444 főszerkesztője a portál születésnapja alkalmából adott interjút a Kreatívnak. A három éve indult lap alapítójával készült beszélgetést a Mandiner szerint akár a köztévé is készíthette volna tetszőleges Fidesz-politikussal – vagy a fénykorát élő Nap-kelte az MSZP vagy az SZDSZ bármely jeles képviselőjével.

Olyan kemény kérdésekkel bombázták a főszerkesztőt, mint a “Melyik anyagokra vagy a legbüszkébb az elmúlt három évből?” vagy “A 444 megváltoztatta a tartalomelőállítási szokásokat?”

Elhangzott azonban egy kérdés, a 444 pénzügyi hátterére vonatkozóan, melyre a főszerkesztő kitérően reagált, a kellemetlenebb részére pedig nem is válaszolt. Ez felveti a a kérdést, hogy miért szégyen, ha ugyanaz a Soros-alap az egyik tulajdonosunk, mint a Magyar Narancsnak? Emellett azt is, hogy mióta rendelkeznek jótékonysági státusszal az amerikai befalapok és miért nem szembesítette mindezzel a baráti sajtó az elmúlt két évben a rendkívül magas erkölcsiségű 444-et?

További részletek a 444 tulajdonosi hátteréről a Mandineren olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Széchényi Kálmán: világpolgár lett a magyar nemesekből

  Széchényi Kálmán: világpolgár lett a magyar nemesekből

  Március óta bárók, hercegek, grófok vendégeskednek havonta egyszer a szécsényi múzeumnak otthon adó Forgách-Lipthay-kastélyban. A “Kastély szalon” programjában főnemesi családok -Bánffy-, Batthyány-, Bethlen-, Kemény-, Lipthay-, Nádasdy-, Riedel-, Széchényi-, Wenckheim – leszármazottai által megismerhetjük azt a szellemiséget, amely évszázadokon át formálta az országot.

 • Tízezer fogyatékos ember kap esélyt az önállóbb életre 2023-ig

  Tízezer fogyatékos ember kap esélyt az önállóbb életre 2023-ig

  Tízezer fogyatékossággal élő ember kap esélyt az önállóbb életre 2023-ig azzal, hogy a nagy szociális intézményekből kisebb, családias közösségekbe költözhetnek; a kiváltási programra 77 milliárd forintot fordít a kormány – mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Szörnyű veszélyben vannak a keresztény közösségek

  Szörnyű veszélyben vannak a keresztény közösségek

  A keresztény közösségek, ahogy mások is, szörnyű veszélyben vannak a Közel-Keleten az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet tevékenysége miatt, amely fel akarja számolni őket – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Etnikai és Vallási Erőszak a Közel-Keleten című nemzetközi konferencián Madridban szerdán.