EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,10 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XVIII.kerület

A kettesen kész, nyár végén cserélik az egyesen

Múlt pénteken befejeződtek a Budapest Airport 2-es futópályájának vadonatúj műszeres leszállítóberendezésének építési munkálatai, azóta ismét mindkét futópálya fogad és indít járatokat. A repülőtér tájékoztatása szerint a három hétig tartó lezárás alatt új műszeres leszállító rendszert telepítettek a Vecsés felé eső futópálya végéhez. A mostani tesztidőszakot követően júniusban élesedhet a rendszer, ha minden rendben halad. Nyár végén az 1-es futópálya Pestszentlőrinc felé eső végén is cserélik a leszállító rendszert.

Budapest, 2013. május 30. A Ryanair légitársaság Boeing 747-800-as típusú repülőgépe esőben száll le a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre 2013. május 30-án. MTI Fotó: Földi Imre

Újra mindkét futópálya üzemel (MTI Fotó: Földi Imre

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.