2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVII.kerület

A menyét a tél nyertese

menyét

Harangozó Adina kapta lencsevégre a Sashalmi kiserdőben, a hóban figyelő menyétet

Kiosztották az első forduló, a tél kategória díját a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottság (KKB) fotópályázatán, amelynek fókuszában a kerület természeti szépségeinek bemutatása állt. Négy fordulót hirdettek meg tavasz, nyár, ősz és tél kategóriákban. A képeket a XVI. kerületben kellett elkészíteni. A KKB minden évszakból 10 fotót választ ki a beküldött képek közül, és ezeket felteszi a Környezetvédelmi Iroda Facebook-oldalára. A legtöbb szavazatot kapott kép készítője 20 ezer forintos díjazásban részesül. Az első forduló, a tél nyertese Harangozó Adina lett, menyétet ábrázoló fotójával. A kép a Sashalmi kiserdőnél készült. Adina a díjjal járó pénzjutalmát a Hortobágyi Madárkórháznak ajánlotta fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.