EUR: 307,76 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Ábel Anita: Ösztönösen nevelem a lányomat

Ábel Anita, Kismenők, TV2 sajtáj  (Fotó: Máté Krisztián)Noha Luca még csak hétéves, Anita már készül a kamaszkorra, hisz saját tapasztalatból tudja, hogy ez az időszak még a legjobb szülő–gyerek kapcsolatot is megviseli.

A színész-műsorvezetőnő legújabb színpadi munkája, az Anyád kínja kapcsán mesélt az anyaságról és arról, hogy hétéves kislányát, Lucát mennyire kezeli már felnőttként.

– Senki nem jár anyasági tanfolyamra, úgyhogy Luca születése után az ösztöneimre hallgattam. Szerencsés vagyok, mert a két gyerekkori barátnőmmel szinte egyszerre szültünk, így tudtuk egymást támogatni. A szüleim mindig is egyenrangú félként kezeltek minket a testvéremmel, mi is így neveljük Lucát a férjemmel. Nem éreztetjük vele, hogy ő „csak” egy gyerek. Hiába csak hétéves, már nagyon is jól látja a világot – mesélte, majd hozzátette, a kamaszkor konfliktusai azért az ő családját sem kerülték el. – Anyám kőkemény asszony, 15 éves koromig mindenhova kísért, ezért később volt egy-két „meccsünk”. A legfontosabb a kapcsolatunkban azonban sosem sérült, ez pedig a bizalom. Remélem, ez köztem és a lányom között is működni fog. Ha én azt mondtam, hogy éjfélre otthon vagyok, akkor otthon is voltam. Ez nagyon fontos volt, hiszen édesapám 17 éves koromban meghalt és utána már csak egymásra számíthattunk – mesélte a Drágám, add az életed! műsorvezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy áttétes rákja van, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig nem találtak semmit.

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?