EUR: 307,79 Ft
CHF: 281,91 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XVII.kerület

Ajna felnőtt Európa-bajnok

A vasárnap befejeződött úszó Európa-bajnokságon a 14 éves, kerületi Késely Ajna a 4-szer 200 méteres gyorsváltó ötödik tagjaként aranyérmet szerzett. A múlt pénteki döntőben Verrasztó Evelyn, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka és Hosszú Katinka tempózott és nyert, de a délelőtti futamban Hosszú helyett a fiatal lány úszta a váltó második legjobb idejét, a fináléba segítve a négyest. Az eredményhirdetésnél a protokoll értelmében nem állhatott dobogóra, de később ő is megkapta az aranyérmet.

London, 2016. május 18. Késely Ajna a 800 méteres gyorsúszás előfutamában az úszó, műugró és szinkronúszó Európa-bajnokságon a London Aquatics Centerben 2016. május 18-án. MTI Fotó: Kovács Anikó

MTI Fotó: Kovács Anikó

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.