2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Az Ezeréves Sólyom az ír partoknál landolt

Az ír partoknál landolt az Ezeréves Sólyom: a Star Wars című film VIII. epizódjának forgatása ugyanis Donegal környékén folytatódik – írta a helyi média.

Han Solo űrhajóját a Donegal megyében található Malin Head szikláinál látták feltűnni, Írország legészakibb pontján, ahol pénteken kezdődtek az űreposz újabb felvételei.

Az új részben a Star Wars – Az ébredő Erő című epizód története folytatódik. A VII. rész zárójelenete ugyancsak az ír partoknál játszódott.

A VIII. rész forgatása februárban Londonban kezdődött, a filmet Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa) rendezi. A produkció 2017 decemberétől látható majd a mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.