EUR: 308,65 Ft
CHF: 282,07 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Az Ezeréves Sólyom az ír partoknál landolt

Az ír partoknál landolt az Ezeréves Sólyom: a Star Wars című film VIII. epizódjának forgatása ugyanis Donegal környékén folytatódik – írta a helyi média.

Han Solo űrhajóját a Donegal megyében található Malin Head szikláinál látták feltűnni, Írország legészakibb pontján, ahol pénteken kezdődtek az űreposz újabb felvételei.

Az új részben a Star Wars – Az ébredő Erő című epizód története folytatódik. A VII. rész zárójelenete ugyancsak az ír partoknál játszódott.

A VIII. rész forgatása februárban Londonban kezdődött, a filmet Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa) rendezi. A produkció 2017 decemberétől látható majd a mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.