EUR: 305,31 Ft
CHF: 269,87 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Az Ezeréves Sólyom az ír partoknál landolt

Az ír partoknál landolt az Ezeréves Sólyom: a Star Wars című film VIII. epizódjának forgatása ugyanis Donegal környékén folytatódik – írta a helyi média.

Han Solo űrhajóját a Donegal megyében található Malin Head szikláinál látták feltűnni, Írország legészakibb pontján, ahol pénteken kezdődtek az űreposz újabb felvételei.

Az új részben a Star Wars – Az ébredő Erő című epizód története folytatódik. A VII. rész zárójelenete ugyancsak az ír partoknál játszódott.

A VIII. rész forgatása februárban Londonban kezdődött, a filmet Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa) rendezi. A produkció 2017 decemberétől látható majd a mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.