EUR: 308,39 Ft
CHF: 282,01 Ft
2017. május 22., hétfő
Júlia, Rita

Program

Profi bokszolók és K-1-esek csapnak össze a Bajnokok Éjszakáján!

A tavalyi év után immár másodszor kerül megrendezésre 2016. május 22-én 17.00 órától a Bajnokok Éjszakája elnevezésű profi boksz és K-1 gála a Morrisons2 Music Bárban.

A kilátogató nézők 15 ökölvívó és K-1 mérkőzést szurkolhatnak végig.

Az est főmérkőzésén Bélik Tímea, aki amatőrként thai box magyar és európa bajnoki címmel büszkélkedhet, lép kötelek közé a szlovák Borbala Vaclekova ellen K-1 szabályrendszerben. A mérkőzés tétje a WKF szervezet profi nemzetközi bajnoki öve.

A mérkőzések között szerepel egy profi box címmérkőzés is, ahol a WBC szervezet junior silver övéért Méhész Dániel és Orlik Péterrel küzd meg.

Az est programjában további érdekes presztis mérkőzések szerepelnek, többek között láthatjuk a ringben Polster „Psycho”Tamás profi boksz európa bajnokunkat, valamint Szűcs „Betyár”István kick box európa bajnokunkat is.

A további profi mérkőzések mellett az előmérkőzések során számos fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy tudását szélesebb közönség előtt is megmutathassa, valamint egy brasil jiu jitsu bemutató is szolgálja a kilátogató nézők szórakozását.

Az est főmérkőzéseiről a Digi Sport Televizíó két órás műsort sugároz.

plakát

Kapcsolódó Cikkek

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.

 • Reformáció 500. emlékest Kispesten

  Reformáció 500. emlékest Kispesten

  1517. október 31-én Luther Márton kiszögezte 95 tételét a wittenbergi vártemplom kapujára és ezzel kezdetét vette a reformáció, amelynek 2017-ben azaz most van az 500.