EUR: 309,64 Ft
CHF: 267,38 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Program

Profi bokszolók és K-1-esek csapnak össze a Bajnokok Éjszakáján!

A tavalyi év után immár másodszor kerül megrendezésre 2016. május 22-én 17.00 órától a Bajnokok Éjszakája elnevezésű profi boksz és K-1 gála a Morrisons2 Music Bárban.

A kilátogató nézők 15 ökölvívó és K-1 mérkőzést szurkolhatnak végig.

Az est főmérkőzésén Bélik Tímea, aki amatőrként thai box magyar és európa bajnoki címmel büszkélkedhet, lép kötelek közé a szlovák Borbala Vaclekova ellen K-1 szabályrendszerben. A mérkőzés tétje a WKF szervezet profi nemzetközi bajnoki öve.

A mérkőzések között szerepel egy profi box címmérkőzés is, ahol a WBC szervezet junior silver övéért Méhész Dániel és Orlik Péterrel küzd meg.

Az est programjában további érdekes presztis mérkőzések szerepelnek, többek között láthatjuk a ringben Polster „Psycho”Tamás profi boksz európa bajnokunkat, valamint Szűcs „Betyár”István kick box európa bajnokunkat is.

A további profi mérkőzések mellett az előmérkőzések során számos fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy tudását szélesebb közönség előtt is megmutathassa, valamint egy brasil jiu jitsu bemutató is szolgálja a kilátogató nézők szórakozását.

Az est főmérkőzéseiről a Digi Sport Televizíó két órás műsort sugároz.

plakát

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.