EUR: 309,57 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Program

Profi bokszolók és K-1-esek csapnak össze a Bajnokok Éjszakáján!

A tavalyi év után immár másodszor kerül megrendezésre 2016. május 22-én 17.00 órától a Bajnokok Éjszakája elnevezésű profi boksz és K-1 gála a Morrisons2 Music Bárban.

A kilátogató nézők 15 ökölvívó és K-1 mérkőzést szurkolhatnak végig.

Az est főmérkőzésén Bélik Tímea, aki amatőrként thai box magyar és európa bajnoki címmel büszkélkedhet, lép kötelek közé a szlovák Borbala Vaclekova ellen K-1 szabályrendszerben. A mérkőzés tétje a WKF szervezet profi nemzetközi bajnoki öve.

A mérkőzések között szerepel egy profi box címmérkőzés is, ahol a WBC szervezet junior silver övéért Méhész Dániel és Orlik Péterrel küzd meg.

Az est programjában további érdekes presztis mérkőzések szerepelnek, többek között láthatjuk a ringben Polster „Psycho”Tamás profi boksz európa bajnokunkat, valamint Szűcs „Betyár”István kick box európa bajnokunkat is.

A további profi mérkőzések mellett az előmérkőzések során számos fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy tudását szélesebb közönség előtt is megmutathassa, valamint egy brasil jiu jitsu bemutató is szolgálja a kilátogató nézők szórakozását.

Az est főmérkőzéseiről a Digi Sport Televizíó két órás műsort sugároz.

plakát

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.