EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,45 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program

Profi bokszolók és K-1-esek csapnak össze a Bajnokok Éjszakáján!

A tavalyi év után immár másodszor kerül megrendezésre 2016. május 22-én 17.00 órától a Bajnokok Éjszakája elnevezésű profi boksz és K-1 gála a Morrisons2 Music Bárban.

A kilátogató nézők 15 ökölvívó és K-1 mérkőzést szurkolhatnak végig.

Az est főmérkőzésén Bélik Tímea, aki amatőrként thai box magyar és európa bajnoki címmel büszkélkedhet, lép kötelek közé a szlovák Borbala Vaclekova ellen K-1 szabályrendszerben. A mérkőzés tétje a WKF szervezet profi nemzetközi bajnoki öve.

A mérkőzések között szerepel egy profi box címmérkőzés is, ahol a WBC szervezet junior silver övéért Méhész Dániel és Orlik Péterrel küzd meg.

Az est programjában további érdekes presztis mérkőzések szerepelnek, többek között láthatjuk a ringben Polster „Psycho”Tamás profi boksz európa bajnokunkat, valamint Szűcs „Betyár”István kick box európa bajnokunkat is.

A további profi mérkőzések mellett az előmérkőzések során számos fiatal tehetség is lehetőséget kap, hogy tudását szélesebb közönség előtt is megmutathassa, valamint egy brasil jiu jitsu bemutató is szolgálja a kilátogató nézők szórakozását.

Az est főmérkőzéseiről a Digi Sport Televizíó két órás műsort sugároz.

plakát

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.