EUR: 312,97 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XVIII.kerület

Beindult a lurkóforgalom

Mini KRESZ-pályát kaptak a lőrinci Lurkó-liget Óvoda csöppségei. A gumiborítású terepen az átadás után azonnal beindult a forgalom. A dugók elkerülését is kiküszöbölik a tanítók, napi váltásban használják az utakat a gyerekek. Az önfeledt rollerezés vagy motorozás mellett nevelő szerepe is van a pályának, a kicsiket már korán hozzá tudják szoktatni az utcai forgalmi rendhez, már ovisként megtanulhatják a főbb szabályokat.

Lurkó-liget Óvoda KRESZ pálya átadó (Fotó: Máté Krisztián)

Itt a legolcsóbba a benzin (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.