EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb III.kerület

Beleerősít a Bike & Breakfast

reggeliÚj helyszínnel bővült a harmadik kerületi Bike & Breakfast – májustól már két helyszínen várják reggeli finomságokkal a két keréken érkezőket. A havonta megrendezett Bike & Breakfast-akciókat a hónap utolsó péntekén tartják. Ennek keretében május 27-én reggel 7 és 9 óra között bringásreggelit adnak az Esernyős Kulturális, Turisztikai, Információs Ponton (1033 Budapest, Fő tér 2.) és a Rozmaring Kertvendéglőben (Árpád fejedelem útja 125.). Ingyenes lesz a péksütemény, valamint a reggeli ital is. Júniustól aztán új helyszínnel bővül a program. A bejáratott helyek mellett a Cziniel Cukrászda (1031 Budapest, Nánási út 55.) is felkerül a Bike & Breakfast térképére.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.