EUR: 326,17 Ft
CHF: 283,74 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb III.kerület

Beleerősít a Bike & Breakfast

reggeliÚj helyszínnel bővült a harmadik kerületi Bike & Breakfast – májustól már két helyszínen várják reggeli finomságokkal a két keréken érkezőket. A havonta megrendezett Bike & Breakfast-akciókat a hónap utolsó péntekén tartják. Ennek keretében május 27-én reggel 7 és 9 óra között bringásreggelit adnak az Esernyős Kulturális, Turisztikai, Információs Ponton (1033 Budapest, Fő tér 2.) és a Rozmaring Kertvendéglőben (Árpád fejedelem útja 125.). Ingyenes lesz a péksütemény, valamint a reggeli ital is. Júniustól aztán új helyszínnel bővül a program. A bejáratott helyek mellett a Cziniel Cukrászda (1031 Budapest, Nánási út 55.) is felkerül a Bike & Breakfast térképére.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.