2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb III.kerület

Beleerősít a Bike & Breakfast

reggeliÚj helyszínnel bővült a harmadik kerületi Bike & Breakfast – májustól már két helyszínen várják reggeli finomságokkal a két keréken érkezőket. A havonta megrendezett Bike & Breakfast-akciókat a hónap utolsó péntekén tartják. Ennek keretében május 27-én reggel 7 és 9 óra között bringásreggelit adnak az Esernyős Kulturális, Turisztikai, Információs Ponton (1033 Budapest, Fő tér 2.) és a Rozmaring Kertvendéglőben (Árpád fejedelem útja 125.). Ingyenes lesz a péksütemény, valamint a reggeli ital is. Júniustól aztán új helyszínnel bővül a program. A bejáratott helyek mellett a Cziniel Cukrászda (1031 Budapest, Nánási út 55.) is felkerül a Bike & Breakfast térképére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.