EUR: 309,31 Ft
CHF: 285,45 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Sport

Bemutatták a magyar szurkolók számára készült lemezt

Bemutatták azt a könnyűzenei összeállítást, melyet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak készítettek.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az album bemutatóján ismertették, hogy a felkért zenekarok szurkolói rigmusok feldolgozásával, sporthoz kötődő régi és aktuális slágerek átirataival, a labdarúgásban népszerű dalokkal, valamint a válogatott kedvenceinek újraértelmezésével jelentkeztek, így többféle zenei stílus közül választhatják ki kedvenceiket a drukkerek.

A Válogatott Dalok Utazáshoz című album a magyar csapat május 20-i, Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzése előtt jelenik meg, és az ország valamennyi MOL-benzinkútján – 990 forintos áron – kapható lesz. Két nappal később a lemezen szereplő dalok élőben is hallhatóak lesznek a Budapest Parkban sorra kerülő koncerten. Az eseményen részt vesznek a magyar válogatott tagjai is, akik az estét együtt töltik majd a szurkolókkal.

A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F csoportjában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza: Ha kikapunk, akkor is tapsolnak

  Mészöly Géza felől akár most véget érhetne az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Nem csoda, hiszen csapata, a Haladás jelenleg a negyedik helyen áll, az FTC és a Videoton sincs elérhetetlen messzeségben tőlük.

 • Sittes focisták

  Sittes focisták

  A labdarúgók élete nem csak a pénzről és a csillogásról szól, több focistával is előfordult, hogy börtönben kötött ki.

 • Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Dárdaiék jól kifogták a Dortmunddal

  Pechje van a Dárdai Pál által irányított Herthának. A berlini gárda a Német Kupa sorsolása után a mezőny egyik legjobb csapatával, a Borussia Dortmunddal találkozik a nyolcaddöntőben.

 • Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Fallal kerítené el a Forma–1-es pályákat Ecclestone

  Bernie Ecclestone, a Forma–1 milliárdos főnöke újabb hajmeresztő ötlettel állt elő: 40 centiméteres falat húzatna fel a pályák mentén, hogy visszaszorítsa azt a tendenciát, miszerint a pilóták folyton kiszélesítik a pályát.