EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Bemutatták a magyar szurkolók számára készült lemezt

Bemutatták azt a könnyűzenei összeállítást, melyet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak készítettek.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az album bemutatóján ismertették, hogy a felkért zenekarok szurkolói rigmusok feldolgozásával, sporthoz kötődő régi és aktuális slágerek átirataival, a labdarúgásban népszerű dalokkal, valamint a válogatott kedvenceinek újraértelmezésével jelentkeztek, így többféle zenei stílus közül választhatják ki kedvenceiket a drukkerek.

A Válogatott Dalok Utazáshoz című album a magyar csapat május 20-i, Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzése előtt jelenik meg, és az ország valamennyi MOL-benzinkútján – 990 forintos áron – kapható lesz. Két nappal később a lemezen szereplő dalok élőben is hallhatóak lesznek a Budapest Parkban sorra kerülő koncerten. Az eseményen részt vesznek a magyar válogatott tagjai is, akik az estét együtt töltik majd a szurkolókkal.

A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F csoportjában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.