EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,65 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Sport

Bemutatták a magyar szurkolók számára készült lemezt

Bemutatták azt a könnyűzenei összeállítást, melyet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak készítettek.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az album bemutatóján ismertették, hogy a felkért zenekarok szurkolói rigmusok feldolgozásával, sporthoz kötődő régi és aktuális slágerek átirataival, a labdarúgásban népszerű dalokkal, valamint a válogatott kedvenceinek újraértelmezésével jelentkeztek, így többféle zenei stílus közül választhatják ki kedvenceiket a drukkerek.

A Válogatott Dalok Utazáshoz című album a magyar csapat május 20-i, Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzése előtt jelenik meg, és az ország valamennyi MOL-benzinkútján – 990 forintos áron – kapható lesz. Két nappal később a lemezen szereplő dalok élőben is hallhatóak lesznek a Budapest Parkban sorra kerülő koncerten. Az eseményen részt vesznek a magyar válogatott tagjai is, akik az estét együtt töltik majd a szurkolókkal.

A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F csoportjában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Mourinho: Még mindig én vagyok a legjobb!

  Újra ragyog José Mourinho csillaga. A Manchester United 2-0-ra verte az Ajaxot az Európa Liga döntőjében, s ezzel nem csupán a csapat gyűjteményéből hiányzó trófeát szerezte meg, de a BL-indulás jogát is.

 • Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Aranymeccs a Bozsik Stadionban

  Szombaton igazi csúcsrangadóval zárul az NB I 2016–17-es szezonja, hiszen a listavezető Honvéd fogadja hazai pályán a második Videoton csapatát.

 • BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  BL-döntővel avatják a Duna Arénát

  A hétvégén felavatják a Duna Arénát, „leánykori nevén” Dagály uszodát. A hivatalos megnyitón már túl vagyunk, de ezúttal élesben vizsgázik a létesítmény: Európa legjobb hat vízilabda-klubcsapata mérkőzik egymással.