EUR: 307,52 Ft
CHF: 287,08 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Belföld

Brutális! Ezt művelték a migránsok a magyar kézis lányokkal!

Idomeni, 2016. február 29.
Illegális bevándorlók futnak a macedón határ felé a Görögországot és Macedóniát összekötő vasúti síneken a határ görög oldalán, Idomeniben 2016. február 29-én. Mintegy 300 iraki és szíriai menekült kidöntötte a határkerítés egy részét tiltakozásul amiatt, hogy a hatóságok szerintük túlságosan alacsony számban engedik át a migránsokat Macedóniába, hogy folytassák útjukat Európa északi része felé. A felvétel a dél-macedóniai Gevgelija közelében készült. (MTI/AP/Borisz Grdanoszki)

Pár napja érkeztek, máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak – írja az ATV.

Nemrég nyitott újra a körmendi ideiglenes befogadó állomás, újdonsült lakói máris randalírozni kezdtek. Az ideiglenesnek szánt befogadó állomás sátrai egy ingatlanon találhatók. Itt működik a sportcsarnok, amely edzések, sportszakkörök állandó helyszíne, és amelyet ugyanazon a kapun keresztül lehet megközelíteni, mint a menekülttábor. Az ATV szerint a a körmendiek nem fogadták örömmel a tábort, főleg mivel az nyitott, vagyis az abban lakó közel- és távol-keleti férfiak szabadon mozoghatnak a városban.

A portál információi szerint szerdán további 40 migránssal gyarapodott a befogadó állomás, amelynek egyik oldala közvetlenül szomszédos a rendészeti szakközépiskola sportcsarnokának üvegfalával. Miután a bevándorlók odagyűltek és a junior-serdülő leánycsapat edzését kezdték el tanulmányozni, az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, amelynek eredményeként az egyik férfi berúgta az ablakot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lepacsizták

    Lepacsizták

    Hja kérem, ha két nagy cég összefog, akkor az a mi, a szolgáltatásaikat igénybe vevő fogyasztók pénztárcájára megy.

  • Idén hét új Opel-modell jön

    Idén hét új Opel-modell jön

    Az Opel szentgotthárdi gyárában tavaly csaknem 630 ezer motort gyártottak, 23 százalékkal haladva meg az eddigi legnagyobb termelési volument – mondta el Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd igazgatója Budapesten újságíróknak, az előző évet értékelve.